5 699.00 ГРН
Основная информация
Категория рубрики:
Вид:
Состояние:
Новое
Вес:
85
Диаметр горловины:
30
Объем:
60
Наличие колесиков:
Нет
Дополнительные материалы:
Кованый металл
Кочерга:
1
Шампуры:
8
Кольцо для казана:
Да
Совок:
1
Код/Артикул:
M60
Код товара:
1419738170
Описание
Эксклюзивные тандыры для дома, дачи и бизнеса
Приготовьте 9 любимых блюд за 4 часа непрерывной теплоотдачи.
Характеристики Тандыра
Объём
60 л
Вес
85 кг
Высота
85 см
Диаметр горловины
30 см
Диаметр корпуса
47 см
Толщина стенок
7 см
Глубина
53 см
Готовьте самые разные блюда на ваш вкус, конструкция позволяет запекать от лепешок и рыбы, до шашлыка и овощей!
КОРИСНI ПОРАДИ ПРИ ГОТУВАННIІ СТРАВ
Вогонь розпалюється всередині тандира, при цьому нагріваючи стінки, які рівномірно віддадуть тепло для приготування страв. Вам не потрібно буде перевертати м’ясо, або крутити шампури і гасити вогонь, як на мангалі.
Розігрів тандира
При розігріві тандира дуже зручно скористатися чавунним посудом і приготувати якусь страву в казані,
чи сковорідці. При цьому тандир добре прогрівається і максимально використовується тепло від згоряння дров.
Запікання баранячої ноги
Для запікання баранячої ноги можна використовувати металеве кільце, або гак;
Решітка-трансформер
Для барбекю і запікання свинячої рульки, домашньої ковбаси, буженини, стейка з м'яса, риби і овочів використовується 2-х, або 3-х ярусна "решітка-трансформер".
Насадка для птиці
Для запікання цілої курки, індички використовується "насадка для птиці".
Протушуємо продукти
Для продуктів, які потрібно протушити, використовуйте керамічний посуд з червоної глини. Такий посуд можна ставити на 2-х, або 3-х ярусну "решітку-трансформер", а потім акуратно ставити в
тандир.
Соковитість та рум'яна скоринка - це можливо!
Особливістю приготування в тандирі є збереження соковитості продуктів, але для одержаннярум'яної скоринки можете під самий кінець привідкрити піддувало та ковпачок.
Як не втратити температуру в тандирі
Відкривайте кришку безпосередньо перед закладкою продуктів та дійте швидко, щоб не втрачати температуру всередині тандиру.
Дочекайтесь моменту
При готуванні м'яса та риби дайте продукту час «дійти» до кімнатної температури. М'якоть рівномірно пропечеться та й час готування буде коротший.
Хрустка скоринка
Змащування продуктів невеликою кількістю олії зменшує втрату вологи та робить скоринку більш хрусткою.
Не заглядати по 100 разів
Ідеальний смак м'ясних блюд досягається, якщо після закладки в тандир не рухати шашлики, м'ясо на «ялинці», чи решітці до повної їх готовності, щоб не змінювалась температура під час приготування.
Прогрійте решітку
Щоб м'ясо не прилипало до решітки, то її бажано попередньо прогріти.
Чавунна сковорідка
При використанні аксесуарів з чавунною сковорідкою (ялинка, решітки) необхідно спочатку нагріти у тандирі чавунну сковорідку, а потім налити у неї трішки олії та зробити закладку готових, чи напівготових продуктів. Слід пам'ятати, що час приготування різних продуктів різний.
Не переймайтесь жирами
Не варто перейматися жирами та рідинами, які стікатимуть, чи капатимуть з продуктів під час приготування. Вони вигорять при наступному розпалюванні тандира.