2.79 USD
Описание
Елементний склад, г/л: P2O5-250, K2O-250
рідке концентроване добриво містить доступні для рослин форми фосфору і калію для позакореневого застосування та фертигації. Фосфор забезпечує формування кореневої системи, приймає участь в обміні речовин, поділі клітин та в інших фізіологічних процесах. Калій відіграє важливу фізіологічну роль у вуглеводневому і білковому обміні, підвищує водоутримуючу здатність протоплазми, що забезпечує опірність рослин до холоду, спеки чи посухи.
ПЕРЕВАГИ І ВЛАСТИВОСТІ ПРЕПАРАТУ:
Містить фосфор і калій у легкодоступній для рослин формі.
Має відмінні поглинальні властивості.
Забезпечує формування потужної кореневої системи та інтенсивний вегетативний ріст.
Сприяє природній стійкості рослин до хвороб підвищуючи їхній імунітет.
Прискорює дозрівання плодів та збільшення їхньої маси.
Підвищує якісні та смакові властивості отриманого урожаю.
Упаковка:Пластикові каністри 1л та 10л
Термін зберігання:3 роки
Препаративна форма:Розчин
Температура зберігання:+5°C — +35°C
РЕГЛАМЕНТИ ЗАСТОСУВАННЯ:
Культура
Норма витрати, л/га
Термін застосування
Зернові колосові
1.0 — 2.0
Від фази 4-х листків до появи 2-го міжвузля.
Ріпак
1.0 — 2.0
У фазу 4-6 листків та у фазу стеблування.
Кукурудза
1.0 — 1.5
У фазу 4-8 листків.
Соняшник
1.0 — 1.5
У фазу бутонізації.
Зернобобові
1.0 — 1.5
У фазу формування та дозрівання бобів.
Яблуня, груша
1.0 — 2.0
У фазу розпускання бруньок та через 10-14 днів після обпадання пелюсток. За потреби після збору врожаю.
Чорна смородина
2.0
На початку цвітіння.
Суниця садова
2.0
У фазу висування квітконосів.
Капуста
2.0
У фазу 4-6 листків та за потреби через 10-14 днів.
Картопля
1.0 — 2.0
У фазу бутонізації — початок цвітіння. У період формування бульб.
Морква
2.0
За висоти надземної частини рослин 15 см. За потреби повторити через 10-14 днів.
СУМІСНІТЬ:
У регламентованих нормах препарат сумісний з більшістю агрохімікатів. Проте в кожному окремому випадку необхідно перевіряти препарат на сумісність.
НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РІДИНИ:
Зернові, технічні — 200-300 л/га,
Овочеві, ягідні — 200-400 л/га,
Плодові — 500-1000 л/га.