Шеф-повар, Шеф Кухні шукає роботу

. Я EXECUTIVE CHEF, HEAD OF THE KITCHEN(Бренд-Шеф), Шеф-кухар (ніколи не працюва. . фото 1
Основная информация

Сфера деятельности:

Гостиницы, рестораны

Специальность:

Шеф-повар

Вид работы:

Постоянная работа

График работы:

Полный день

Опыт работы:

Более 5 лет ОР

Зарплата от:

27000

Описание

. Я EXECUTIVE CHEF, HEAD OF THE KITCHEN(Бренд-Шеф), Шеф-кухар (ніколи не працював в совдеповських столових, не плагіатор з салатами цезар), Szef kuchni - адміністративно-відповідальна особа, яка не займається тільки безпосередньо приготуванням їжі, але веде виробничо-господарську діяльність, КЕРУЮЧИЙ кухнею, вчитель і помічник в ресторанному бізнесі. Шукаю постійну і цікаву роботу в ресторані, щоб впроваджувати в життя все чому я навчився за 32 роки, працюючи в ресторанах Європи, України. При домовленості про цікаву роботу я готовий приїхати до Вашого закладу і навчати персонал щоб дивувати гостей ресторану справжньою Європейською, Українською кухнею. Професійно розроблю концепцію закладу, меню, складу калькуляції. Навчаю і повністю контролюю весь процес роботи кухні і залу. А це допоможе домогтися найкращих результатів у Вашому ресторанному бізнесі. Маю великий досвід у відкриті закладу з "НУЛЯ".
т. 0965655848.

Моє резюме

1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан «LeProcope» Кухар:
- Навчання рецептами Класичною Французької кухні;
- Набуття практичних навичок кухаря;
- Практичне закріплення набутих навичок.

1993-1995рр. Польща м.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори» Кухар, Старший кухар:
- Продовження закріплення навичок на посаді кухарем;
- Початок праці на посаді старшого кухаря;
- Допомога закладу в розробці нового меню;
- Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.

1995-1998рр. Кабардино-Балкарія м. Нальчик, ресторани-готелів «Долинськ», «Нальчик» Кухар, Старший кухар:
- Продовження закріплення професійних навичок;
- Стажування і практика на посаді шеф-кухаря;
- Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу.

1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Ikar», а також в цей період відкриття з «НУЛЯ» таких ресторанів:
2001р.Україна м. Львів; ресторан «Кактус»;
2005р.ресторан «Вежа Крамарів» ExecutiveChef, Су-Шеф,
Шеф Кухні:
- Відкриття ресторану з «0»;
- Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв;
- Підбір та навчання персоналу;
- Навчання персоналу для роботи на новому обладнані;
- Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.

2005-2022рр.Польща, Україна (Карпати, Курорти) ресторани готелів, а також в цей період відкриття з «НУЛЯ» таких ресторанів:
2006р.м. Львів ресторан «Мушкетер»;
2008р.м. Євпаторія ресторан «Замок Вікінгів»;
2012р. м. Тернопіль(Заліщики) ресторан «Мішин Сіті»;
2013р.м. Хмельницький(Дунаївці) ресторан «Best»ExecutiveChef, Шеф Кухні;
2015-2022р.Курорти України, м. Залізний Порт ресторан «Хата Тата», м. Чорноморськ ресторан-паб «Grizzly», м. Сергії, Карпати ресторан «Хутір Тихий» і багато невеликих закладів на курортах:


- Відкриття ресторану з «0»;
- Розвиток різного меню;
- Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню;
- Робота з доставкою продуктів;
- Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.

Сертифікований від: американської компанії «WorldPoloniaBusinessClub», а також почесний KapitulaKlubuSzefowKuchni Польщі.

Ключевые слова

шеф-повар, шеф-кухар

Пожаловаться
Все (0)
Последние комментарии
К данному объявлению нет комментариев

Смотрите также

Tамада на весілля. Львов. фото 1

Tамада на весілля

Актёр | Артист | Конферансье | Организатор мероприятий | Шоумен | Более 5 лет ОР
Внимание сдается в аренду ведущий! Срок эксплуатации: почти новый, идеальное состояние! Характеристики: Чувство юмора:
Львов
DJ во Львове диджей Львов. Львов. фото 1

DJ во Львове диджей Львов

Диджей | Звукорежиссёр | МC | Более 5 лет ОР
DJ Cooper лучший диджей Западной Украины по версии West Night Life Awards, Киевстар DJ Show, МТС DJ Parade, Movida Coron
Львов