Рефрактометр (0…18 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM R
1 000 ГРН
Основная информация
Категория
Состояние:
Новое
Гарантия:
6 мес.
Діапазон (Brix):
0 ~ 18%
Країна виробництва:
Тайвань
Країна реєстрації бренду:
Тайвань
Форм-фактор:
Ручний (кишеньковий)
Код/Артикул:
157
Код товара:
1450754139
Описание
Рефрактометр для визначення низьких концентрацій
Модель призначена для приготування розчинів технологами на харчових виробництвах тощо.
Діапазон: 0 до 18 % Brix
Mінімальна шкала: 0,1 %
Точність: ±0,2 %
Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.