60.00 ГРН
торгСпособы доставки
Новая почта
Укрпочта
Самовывоз
Основная информация
Категория рубрики:
Вес, г:
325 г
Описание
Каша гречана з яловичиною 325 г. ДСТУ 4607:2006
Консерва м'ясорослинна стерилізована у банці 325 г. Нормами споживання для військовослужбовців дві банки таких консерв в асортименті включено в повсякденний набір сухих продуктів. Споживна та смачна каша з вмістом м'яса від 37,7%.
Склад: яловичина знежилована подрібнена 37,7% (закладка сировини до стерилізації), крупа гречана 26,8%, вода питна, жир яловичий, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, морква, перець чорний мелений.
Енергетична цінність на 100 g (г) харчового продукту: 1116 kJ (кДж) / 267,0 kcal (ккал)
Термін придатності: 2 роки.
Ціна: 60грн/банка
Каша рисова з яловичиною 325 г. ДСТУ 4607:2006
Консерва м'ясорослинна стерилізована у банці 325 г. Нормами споживання для військовослужбовців дві банки таких консерв в асортименті включено в повсякденний набір сухих продуктів. Споживна та смачна каша з вмістом м'яса від 37,7%.
Склад: яловичина знежилована подрібнена 37,7% (закладка сировини до стерилізації), крупа рисова 24,8%, вода питна, жир яловичий, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, морква, перець чорний мелений.
Енергетична цінність на 100 g (г) харчового продукту: 1083 kJ (кДж) / 259,0 kcal (ккал)
Термін придатності: 2 роки.
Ціна: 56грн/банка
Каша перлова з яловичиною 325 г. ДСТУ 4607:2006
Консерва м'ясорослинна стерилізована у банці 325 г. Нормами споживання для військовослужбовців дві банки таких консерв в асортименті включено в повсякденний набір сухих продуктів. Споживна та смачна каша з вмістом м'яса від 37,7%.
Склад: яловичина знежилована подрібнена 37,7% (закладка сировини до стерилізації),вода питна, крупа перлова 17,9%, жир яловичий, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, морква,перець чорний мелений.
Енергетична цінність на 100 g (г) харчового продукту: 974 kJ (кДж) / 233,0 kcal (ккал)
Термін придатності: 2 роки.
Ціна: 52грн/банка
Ключевые слова
тушенка, каша з м'ясом, м'ясні косерви, туристична їжа, похідна їжа, kaniville, сухпай, їжа швидкого приготування
Пожаловаться