320 ГРН
Основная информация
Состояние
Новое
ISBN:
978-611-01-0935-2
Автор:
Архіпов В.В.
Бумага:
Офсет
Гарантия:
Згідно ЗУ "Про захист прав споживачів" вироби належної якості обміну та поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду
Год издания:
2019
Издательство:
Центр навчальної літератури (ЦУЛ)
Количество страниц:
280
Переплет:
Мягкий
Раздел:
Бизнес и предпринимательство
Формат книги:
А5
Язык:
Украинский
Артикул:
020428
Код товара:
14c3914d
Описание
Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Тут висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Спеціальні розділи присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства; детально описується організація роботи цехів, роздаткових лі-ній, у доступній формі висвітлене питання раціональної організації праці. Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації ресторанного господарства. Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства.