390 ГРН
Основная информация
Состояние
Новое
ISBN:
978-611-01-0933-8
Автор:
Архіпов В.В.
Бумага:
Офсет
Гарантия:
Згідно ЗУ "Про захист прав споживачів" вироби належної якості обміну та поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду
Год издания:
2019
Издательство:
Центр навчальної літератури (ЦУЛ)
Количество страниц:
342
Переплет:
Мягкий
Раздел:
Бизнес и предпринимательство
Формат книги:
А5
Язык:
Украинский
Артикул:
022169
Код товара:
8d1e7e2c
Описание
У посібнику розкрито сутність організації процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів та дана характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови. Висвітлені основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Охарактеризовані методи і форми обслуговування споживачів, які використовуються в закладах ресторанного господарства як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів, здійсненні кейтерінгового обслуговування, створенні умов для розваг і відпочинку. Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації обслуговування в закладах ресторанного господарства. Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства.