380 ГРН
Основная информация
Состояние
Новое
ISBN:
978-611-01-2089-0
Автор:
Войналович О. В., Марчишина Є. І., Мотрич М. М.
Бумага:
Офсет
Год издания:
2020
Издательство:
Центр навчальної літератури (ЦУЛ)
Количество страниц:
376
Переплет:
Мягкий
Раздел:
Учебники для ВУЗов
Формат книги:
А5
Язык:
Украинский
Артикул:
043784
Код товара:
f8d60aee
Описание
У навчальному посібнику викладено вимоги та підходи до забезпечення нормативних умов праці на м'ясопереробних підприємствах та цехах. Висвітлені організаційні підходи та нормативне забезпечення системи управління охороною праці на підприємствах, вимоги безпеки, гігієни праці під час переробляння м'яса, вимого щодо забезпечення пожежної безпеки у цехах підприємств. Навчальний посібник підготовлений для студентів спеціальності «Харчові технології», а також спеціалістів служб охорони праці, інших посадовців, що відповідальні за охорону праці та безпеку виконання робіт на м’ясопереробних підприємствах та цехах.