3 700 USD
Описание
Машина для нарізки підмороженого продукту STvega Meat Slicer HB/HS підходить для нарізки замороженого м'яса без кісток, такого як свинина, яловичина, курка з температурою від -5 до -10 градусів.
Принцип роботи:
Продукт завантажується оператором у відсік подачі, після чого штовхач рівномірно із заданою швидкістю спрямовує продукт в область нарізки, де ніж-гільйотина, опускаючись, нарізає продукт по всій ширині області нарізки. Товщину нарізки оператор задає за допомогою сенсорної панелі управління, де встановлює швидкість подачі та швидкість нарізки. Далі нарізаний продукт потрапляє на тацю вивантаження, звідки направляється оператором у тару для готової продукції або на подальшу обробку.
Є можливість встановлення підставного додаткового транспортера з регульованою швидкістю стрічки для переміщення готового продукту (ціна прораховується індивідуально під ТЗ клієнта).
Характеристики:
Розміри: 1450х450х1350 мм
Товщина зрізу: 0,1-999 мм
Макс. довжина різання: 600 мм
Макс. ширина різання: 280 мм
Макс. висота нарізки: 200 мм
Кількість сетів нарізки: 2
Продуктивність: 50-200 кг/год
Напруга: 220/380 В
Загальна потужність: 3,7 (1,5+2,2) кВт
Швидкість нарізання: 50-60 раз/хв
Вага: 150 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua
https://www.youtube.com/@ST_vega
https://www.instagram.com/st_vega_ - інстаграм сторінка
https://www.tiktok.com/@stvega - наш тік ток
https://t.me/vega_st_ua - телеграм канал
https://www.facebook.com/stvega1 - фейсбук