210 ГРН
Основная информация
Состояние
Новое
ISBN:
978-611-01-1140-9
Автор:
Зубар Н.М.
Бумага:
Офсет
Гарантия:
Згідно ЗУ "Про захист прав споживачів" вироби належної якості обміну та поверненню не підлягають.Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Год издания:
2019
Издательство:
Центр навчальної літератури (ЦУЛ)
Количество страниц:
312
Переплет:
Мягкий
Раздел:
Учебники для ВУЗов
Формат книги:
А5
Язык:
Украинский
Артикул:
023761
Код товара:
683989ff
Описание
У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 Харчова інженерія професійного спрямування 091711 Технологія харчування варіативної компоненти 091711.01 Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс