2 140 USD
89 600 USD
торгСпособы доставки
Новая почта
САТ
Деливери
Ночной Экспресс
Основная информация
Вид:
Другое
Состояние:
Новое
Описание
Піч Варочна Польова на дровах.
Приготування варених, тушоних і смажених перших/других страв у великих обсягах на відкритому повітрі. Час закипання печі на сухих дровах 30 хв, процес варіння та тушкування 1,5 години, тривалість смаження 30 хв. Використовується також як чан водогрейний для лазні та пральні в польових умовах.
СКЛАД ВИРОБУ:
• Чан, н/ж сталь 100,200,300,500,1000 л. - 1 шт.
• Кришка чана, н/ж сталь - 1 шт.
• Топка жарова дров'яна, сталь - 1 шт.
• Труба димохідна, н/ж сталь - 1 шт.
• Совок - 1 шт.
• Кочерга - 1 шт.
• Черпак 1,5л із довжиною дерев'яна ручкою- 1 шт
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
• Об'єм чана, литри 100 200 300 500 1000
• Діаметр чана, мм 600 820 950 1200 1500
• Робоча висота, мм 900 900 920 940 1070
• Маса чана, кг 40 50 60 80 100
• Маса топки, кг 50 60 70 100 40
Паливо дрова листяних порід деревини
Ціна, грн 89600 126600 162900 219000 299800
Доставка із Запоріжжя в будь-який регіон країни. Термін два дні.
П'ять переваг Запорізьких Польових Печей моделі ПВП:
1. Піч ПВП легка та дуже мобільна. Силами двох осіб дві складані частини печі за дві хвилини вантажяться на борт авто.
2. Нерж. чан легко відділяється від топки. Миття чана гранично полегшено.
3. Важливо, що Піч оперативно може бути розміщена в складці місцевості, для маскування та безпеки. Дим водночас стелиться низом уздовж яру.
4. Кухар під час роботи із Запорізькою Піччю розташовується на ґрунті, на відміну від військових печей на колесах, де кухар, розташован на сходинці.
5. Запорізька Піч ПВП повної комплектації, поряд із чаном, обладнується також великою сковородою і лопаткою для масового приготування смажених страв. Колісні польові, армійські печі зразка 20 століття, де готують тільки варені, тушкоані, або парені справи. Запорізькі Пічі випускаються на заводі з 1998 р. Пічі експлуатуються підрозділами МВД, МНС, НацГвардії України в найважчих умовах.