80 ГРН
Описание
акао порошок PREMIUM 10-12%, виробник Нідерланди. Алкалізований. Насиченого темного кольору. Вищої якості. Для какао, випічки, гарячого шоколаду, домашнього шоколаду.
ЧОМУ АЛКАЛІЗОВАНИЙ? І все ж є різниця між звичайним порошком. Це - показники кислотності.
Звичайний порошок має досить високі показники кислотності. Але в алкалізованого продукту кислотність нейтральна. У чому справа?
Справа в подальшій обробці джмеха. На відміну від звичайного розчину, який розмолюють, алкалізований проходить ще одну обробку. Приставка "алкали" вказує на те, що були використані вуглекисло-щелинні сполуки для обробки сировини.
Ще до того, як розмелити сир, жмових обробляють лужами. Це і нейтралізує кислотність.
ПЛЮСИ АЛКАЛІЗОВАНОГО ЯКАО-ПОРОШКА:
Колір, смак і аромат какао стають більш насиченими, м’яким і цікавими.
Він краще розчинюється у воді і змішується з іншими складниками.
Цей порошок більший від сируючого, розсипаного.
З нього можна виготовляти майже всі кондитерські вироби
Алкалізований порошок є стійким до високої температури, а колір і аромат залишається насиченими. І завдяки цьому, дозування порошку знижується. Його кладуть у меншу кількість страв, ніж звичайне какао.
Для приготування напоїв цей порошок не потрібно варити. Він легко розчиниться у воді. За це він багатьма технологіями називається "швидкісний".
У напоях і розчинах немає осаду.