Объявление не активно, найдите другие предложения в категории: Производство
Архив:

Готовий бізнес

В 1953 році на підприємстві добудовано невеликий цех по виробництву ковбас, в 19. . фото 1

1 ГРН

Основная информация

Вид:

Пищевое производство

Описание

В 1953 році на підприємстві добудовано невеликий цех по виробництву ковбас, в 1975 році реконструйовано холодильник та компресорний цех, в 1983 р. побудовано м’ясожировий цех, в 1984 р. – побутовий корпус, в 1991 р. – адміністративний корпус з їдальнею. В 1992 р. – новий ковбасний цех і матеріальний склад, в 1997 р. – нову котельню, яка працює на газу. Бердичівський м’ясокомбінат створений як цілісний майновий комплекс, в якому передбачена вся комплексність переробки великої рогатої худоби, свиней виробництва м’яса, субпродуктів, шкір, виробництво ковбасних виробів, копченостей, консервів, напівфабрикатів та інше. В 2000 році комбінат був приватизований шляхом перетворення у відкрите акціонерне товариство. На даний час це Публічне акціонерне товариство «Бердичівський м’ясокомбінат». Статутний капітал 3 880 725,5 грн. поділений на 15522902 простих іменних акцій номінальною вартістю 0,25 грн. Всього 1167 акціонерів. Суттєвому власнику належить більше 75 відсотків акцій. Решта акціонерів-міноритаріїї, максимальній розмір пакету у яких становить 0,0837 відсотка. Чисті активи станом на 01.01.2017 р. становлять 3 889 тис. грн. Розташований м’ясокомбінат в межах міста Бердичів за адресою: вул.Житомирська (Леніна), 82. Основними функціями комбінату були і залишаються: а) прийом і переробка ВРХ і свиней, що здаються сільськогосподарськими товаровиробниками, Бердичівського, Ружинського та Попільнянського районів Житомирської області; б) виробництво сортової яловичини, свинини, м’ясопродуктів (ковбас), субпродуктів м’ясного виробництва, консервів та напівфабрикатів. Основні потужності: - база перед забійного утримання тварин на 400 голів; - виробництво м’яса – 18 тонн в зміну; - виробництво м’яса жилованого – 4 тони в зміну; - виробництво ковбасних виробів і півфабрикатів – 3 тони в зміну; - холодильник на 218 тон одночасного зберігання м’яса; - виробництво м’ясних консервів – 2 тис умовних банок в зміну ковбасне виробництво включає в себе виробництво варених, напівкопчених, твердокопчених, сирокопчених ковбас, копченостей, напівфабрикатів. На підприємстві існує допоміжне виробництво. Ремонтно-механічна дільниця з станочним парком, будівельна дільниця з обладнанням для деревообробки та транспортна дільниця на 8 одиниць транспорту. Забезпечення комбінату теплом передбачено з власної котельні, де встановлено 2 котла: Е-2,5-09 ГМ і один котел Е-1,0-0,9 Г-3, водою комбінат забезпечується з мережі міста, газом з мереж ПАТ «Житомиргаз», електроенергією забезпечується з підстанції Бердичівських районних мереж ПАТ ЕК «Житомиробленерго». Загальна площа території становить 4,35 гектарів (див генплан), площа забудови 1,017 гектарів.

Ключевые слова

мясокомбінат

Пожаловаться
Все (0)
Последние комментарии
К данному объявлению нет комментариев