750.00 ГРН
Описание
ВІДЕО ОГЛЯД ЯКІСНОЇ І СМАЧНОЇ ЧЕРВОНОЇ ІКРИ КИЖУЧ ПРЕМІУМ СОРТУ БЕЗ КОНСЕРВАНТІВ Ікра порід лососевих риби кижуча натуральний, корисний та смачний морепродукт. Сировина для виробництва: лососева риба кижуч. Вилов: дикий. Зовнішній вигляд: ікра одного виду риб, ікринки чисті, цілі (відсутність зерен, що лопнули), зерно в зерно, насичений і однорідний колір, без плівок і згустків крові. Консистенція: ікринки однакові за розміром і кольором, пружні, з вологою і сухою поверхнею, розсипчаста (відокремлюються одна від одної), при натисканні легко лопаються і утворюється сік з приємним смаком. характерний ікре цього виду риб. Смак:дуже насичений, соковитий і пікантний, з легким відтінком післясмаку гіркуватості (менше ніж у нерки), характерний ікрі порід лососевих кижуча (без сторонніх присмаків, різкого рибного запаху), улюблені ласощі гурманів і лікар в одній личинці. Оболонка зерна: трохи щільніше ніж у горбуші, не залишає у роті залишки оболонки зерна (не шкурит). Розміри зерна:4-5 мм. Колір зерна:від темно-червоного з бордовим відтінком до темно-рубінового Кількість ікринок у рибі: 4900 шт. (взято середній розмір риби) Посол: малосольний. Стан: охолоджений. Сорт: первый (з європейської преміум). Вага: 250 грамм и 500 грамм (самого продукту). Види фасування: заводська пластикова тара. ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД ТАРИ МОЖЕ ВІДМІНЮВАТИСЯ ФОРМОЮ - НА ЯКІСТЬ ІКРИ ЦЕ НЕ ВПЛИВАЄ Упаковка: герметична упаковка в пластик зі скретч - замком та кришкою, завдяки якій зручно зберігати ікру після її відкриття. в наявності ікра з консервантом і без консерванту - переваги та різниця: з консервантом Е-200:: це сорбінова кислота - витяжка з горобини сприяє кращому збереженню щільності оболонки (сухості) ікри та смакових якостей у процесі її зберігання, 100% натуральний та корисний. Умови зберігання: Температура зберігання: від - 4°С до - 2°С. Термін зберігання: 6 місяців. Температура зберігання: + 0°С (нульова камера в домашньому холодильнику). Термін зберігання: 3 місяців. Температура зберігання: 4°С (звичайний домашній холодильник). Термін зберігання: 1 місяць. без консерванту: до складу входить лише ікра та сіль. Такий продукт не можна довго зберігати чи транспортувати з порушенням температурних норм. За досвідом скажу, що ікра з консервантом така ж смачна та корисна, а за умов зберігання запас у 2 рази. А з урахуванням того, що сорбінова кислота корисна, цей консервант сприяє поліпшенню роботи нашого організму. Умови зберігання: Температура зберігання: від - 4°С до - 2°С. Термін зберігання: 3 місяців. Температура зберігання: + 0°С (нульова камера в домашньому холодильнику). Термін зберігання: 1 місяць. Температура зберігання: 4°С (звичайний домашній холодильник). Термін зберігання: 2 тижні. Склад: ікра форель, сіль. Харчова та енергетична цінність ікри кижуча: 100 г продукту. білок: 21,1 г; жир: 6 г; вуглеводів: 0 г; вітаміни: А - 0,03 мг; В1 - 0,3 мг; В2 0,22 мг; РР - 9,5 мг; С - 1 мг; калорійність: 140 ккал.