50.00 ГРН
Описание
Кунжутне борошно виходить шляхом подрібнення цілісного насіння сезаму або кунжутної макухи, що залишилася після віджиму олії. Вона не містить глютен і складається більш ніж на 40% рослинного білка, відрізняється ніжно-горіховим смаком і ароматом. На Сході її використовують, поєднуючи з мигдальним або кокосовим борошном, для випікання хліба та здоби. У кулінарії кунжутне борошно використовують для панування котлет, зраз, биточків, риби. Таке панування надасть стравам тонкий горіховий смак та приємний аромат.
Смотрите также
Борошно з тапіоки 250 гр
Борошно насіння розторопші 250 гр
Борошно із зеленої гречки, дрібного помелу 250 гр
Кориця цейлонська мелена 500 гр Мадагаскар
Пектин яблучно цитрусовий 500 гр
Пектин яблучно цитрусовий 250 гр
Кунжут чорний 500 гр
Кунжут Білий Індія 250 гр
Кунжут Білий Індія 500 гр
Борошно сочевиці червоної 250 гр
Борошно сочевиці червоної 500 гр
Борошно сочевиці червоної 1 кг
Борошно Лляне 250 гр
Борошно Лляне 500 гр
Борошно Лляне 1 кг
Корейский рыбный соус Премиум из анчоусов Daesang 500 мл!!!Скидка 40%( строк до
Корейский соус-маринад для говядины Daesang 280 г. Скидка (Строк до 04.2024)
Корейский соевый соус премиум Daesang 500 мл
Соус экстра-острый SRIRACHA (Шрирача) KRUANAPAT Таиланд, 280 г