Логістика у ресторанному господарстві. Навчальний посібник
210ГРН
Состояние: | Новое |
---|
ISBN: | 978-611-01-1140-9 |
---|---|
Автор: | Зубар Н.М. |
Бумага: | Офсет |
Гарантия: | Згідно ЗУ "Про захист прав споживачів" вироби належної якості обміну та поверненню не підлягають.Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду. |
Год издания: | 2019 |
Издательство: | Центр навчальної літератури (ЦУЛ) |
Количество страниц: | 312 |
Переплет: | Мягкий |
Раздел: | Учебники для ВУЗов |
Формат книги: | А5 |
Язык: | Украинский |
Артикул: | 023761 |
Код товара: | 683989ff |
Описание
У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 Харчова інженерія професійного спрямування 091711 Технологія харчування варіативної компоненти 091711.01 Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс
Рейтинг объявления:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Последний визит: {{ user.last_login }}
Похожие объявления