Главная Хобби, спорт Книги, журналы, газеты Учебники

Логістика у ресторанному господарстві. Навчальний посібник

210ГРН
Состояние: Новое
ISBN: 978-611-01-1140-9
Автор: Зубар Н.М.
Бумага: Офсет
Гарантия: Згідно ЗУ "Про захист прав споживачів" вироби належної якості обміну та поверненню не підлягають.Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Год издания: 2019
Издательство: Центр навчальної літератури (ЦУЛ)
Количество страниц: 312
Переплет: Мягкий
Раздел: Учебники для ВУЗов
Формат книги: А5
Язык: Украинский
Артикул: 023761
Код товара: 683989ff

Описание

У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 Харчова інженерія професійного спрямування 091711 Технологія харчування варіативної компоненти 091711.01 Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс
Рейтинг объявления:
1 голос
Похожие объявления
Также часто ищут: