Головна Меблі, інтер'єр Посуд Кухонне приладдя

Японський кухарський ніж Golden Deer ATS34 Сантоку 140 мм

2 870ГРН
Доставка
Відправлю через: Нова Пошта
Стан: Новий

Опис

Елітна високоякісна, високовуглецева нержавіюча сталь ATS-34. Santoku - японська версія класичного ножа західного кухаря. Він може використовуватися з різними методами різання для досягнення широкого кола кухонних завдань і підходить для різання переважної більшості м'яса, риби, овочів і фруктів. Cантоку - універсальний ніж, багато кухарі використовують його нарівні з шеф-ножом. Сталь марки ATS-34 (Японія) - порошковий метал з дуже пристойною репутацією. твердість 59-62 HRC. Дуже чистий метал. Середня корозійна стійкість добре тримає тонку кромку. Схожі аналоги: 154CM (США), RWL-34 (Швеція)

З коробки ніж бритвеною гостроти.

Руків'я з стабілізованою деревини, неслизькою в мокрому середовищі, приємна на дотик.

ТТХ:

Довжина ріжучої кромки: 140 мм

Загальна довжина: 245 мм

Товщина клинка: 1,6 мм

Ширина клинка: 38 мм

Довжина руків'я: 105 мм

Загальна вага: 100 г.

Твердість клинка 60HRC.

Клинок: композитне зварювання - ріжуча частина зі сталі ATS-34, обух з нержавіючої сталі SUS420J2

Сталь ATS-34 - це дуже високоякісна, високовуглецева нержавіюча сталь. ATS-34 вважається чи не найкращою сталлю для елітних ножів по всьому світу, завдяки високій японському якості. Використовується також для автомобілебудування, лез для гоління, лопаток реактивних турбін і металообробних інструментів. Це сталь найвищої якості, з нормальною твердістю близько 60 одиниць, дуже добре тримає заточення і при цьому досить міцна і непогано протистоїть сколів.

Ніж, здатний різати, проколювати, залишатися гострим і зберігати цю здатність дуже довго - якщо використовувати ніж за призначенням. Не забувайте, для рубки по кістках потрібен топірець а не ніж! Виробник: Golden Deer, Японії, г.Секі
Країна походження: Японія.
на нашому сайті https://izzabugra.com.ua/ ви знайдете більше ножів.
Рейтинг оголошення:
2 голоси
Схожі оголошення
Також часто шукають: