Токпокки в склянці Jjajang YOUMI 138 г
229.50ГРН
Категорія рубрики: | Макаронні вироби |
---|---|
Вид: | Лапша |
Торгова марка: | Указана в описании |
Країна виробник: | Южная Корея |
Вес: | 138 |
---|---|
Упаковка: | Ведерко |
Код/Артикул: | 813804 |
Код товару: | 2306237234 |
Опис
Токпоккі – рисові брусочки (ковбаски, палички, коржики), приготовані у спеціальному соусі. Токпоккі є ще однією популярною стравою традиційної корейської кухні, крім локшини рамен.
Для приготування страви рисові палички тушкують з м'ясом, овочами, морепродуктами, додаючи спеції та приправи (кімчі, кочудян, чачжан).
Також серед вуличної їжі в Кореї набирає популярності страва рябоки (рапоккі) – це топокки та рамен, приготовані з яйцем, зеленою цибулею, кунжутом.
Топок Yopokki – це чудова можливість без зайвого клопоту приготувати оригінальну корейську страву за лічені хвилини. Пікантний, солодкий, у міру гострий смак потішить любителів східної кухні, подарує відчуття ситості та бадьорості.
Спосіб приготування:
Висипати рисові брусочки в сотейник, додати соус та 60 мл води.
Як тільки соус закипить, зменшити вогонь і готувати до загусання соусу.
Для приготування страви рисові палички тушкують з м'ясом, овочами, морепродуктами, додаючи спеції та приправи (кімчі, кочудян, чачжан).
Також серед вуличної їжі в Кореї набирає популярності страва рябоки (рапоккі) – це топокки та рамен, приготовані з яйцем, зеленою цибулею, кунжутом.
Топок Yopokki – це чудова можливість без зайвого клопоту приготувати оригінальну корейську страву за лічені хвилини. Пікантний, солодкий, у міру гострий смак потішить любителів східної кухні, подарує відчуття ситості та бадьорості.
Спосіб приготування:
Висипати рисові брусочки в сотейник, додати соус та 60 мл води.
Як тільки соус закипить, зменшити вогонь і готувати до загусання соусу.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}