Кунжутна олія нерафінована натуральна Daesang 1л
1 395.00ГРН
| Країна виробник: | Указана в описании |
|---|
| Тип масла: | Кунжутное |
|---|---|
| Тип: | Нерафинированное |
| Объем: | 1000 |
| Упаковка: | Металлическая тара |
| Код/Артикул: | 810737 |
| Код товару: | 1493723427 |
Опис
Кунжутна олія зі смаженого кунжуту для нашої країни – новинка, яка швидко стає популярною, адже про її корисні властивості вже чули багато хто. А ось для Південно-Східної Азії цей продукт цілком звичний, а відомий він ще з часів створення Аюрведи, в якій, до речі, про кунжутну олію є згадки. Для китайців, японців, тайців або малайзійців це масло - продукт настільки ж поживний, як і соняшникова або оливкова для європейців.
Нерафінована ароматна темна сезамова олія знайшла широке застосування в кухнях країн Азії, а саме в Таїланді, Китаї, Індії, Японії, Кореї. Найчастіше її додають як заправку для салатів і гарнірів, готують на її основі маринади та соуси, використовують у страви з риби та морепродуктів і навіть у солодощі.
На відміну від інших рослинних побратимів, на нерафінованій кунжутній олії не рекомендують смажити, а гарячу страву додавати тільки в кінці приготування.
Хоча не всі мінерали із сезаму переходять у кінцевий продукт, воно також здатне принести величезну користь нашому організму. По-перше, продукт багатий на вітаміни-антиоксиданти, вживання яких сприятливо позначається на роботі серцево-судинної системи, а також покращує стан шкіри, нігтів, волосся. По-друге, жирні кислоти, що містяться в ньому, необхідні для нашої ендокринної системи та жіночого здоров'я. І, звичайно, всім відомо, що ця олія є гарним джерелом кальцію, яке так необхідне і дорослим, і дітям для повноцінного формування кісткової та хрящової тканини.
DAESANG
Популярна приправа до страв китайської, індійської та корейської кухні. Надає неповторний смак та аромат. Корисний дієтичний продукт. Кунжутне масло використовується в азіатській кухні як приправа до м'ясних, овочевих та рибних страв. Його додають у їжу в невеликих кількостях, щоб надати їй відмінний смак з горіховими нотками та пряний аромат. Найкраще зробити це перед самою подачею на стіл, щоб олія не втратила своїх смакових якостей та корисних властивостей. У ньому міститься багато рослинного білка та легкозасвоюваних жирів, що робить його цінним продуктом вегетаріанського харчування. Крім того, у маслі у великій кількості містяться природні антиоксиданти сквалену та сезамолу, вітаміни D, E, B1, B2, B3, A, C, а також калій, кремній, фосфор, цинк, магній.
Нерафінована ароматна темна сезамова олія знайшла широке застосування в кухнях країн Азії, а саме в Таїланді, Китаї, Індії, Японії, Кореї. Найчастіше її додають як заправку для салатів і гарнірів, готують на її основі маринади та соуси, використовують у страви з риби та морепродуктів і навіть у солодощі.
На відміну від інших рослинних побратимів, на нерафінованій кунжутній олії не рекомендують смажити, а гарячу страву додавати тільки в кінці приготування.
Хоча не всі мінерали із сезаму переходять у кінцевий продукт, воно також здатне принести величезну користь нашому організму. По-перше, продукт багатий на вітаміни-антиоксиданти, вживання яких сприятливо позначається на роботі серцево-судинної системи, а також покращує стан шкіри, нігтів, волосся. По-друге, жирні кислоти, що містяться в ньому, необхідні для нашої ендокринної системи та жіночого здоров'я. І, звичайно, всім відомо, що ця олія є гарним джерелом кальцію, яке так необхідне і дорослим, і дітям для повноцінного формування кісткової та хрящової тканини.
DAESANG
Популярна приправа до страв китайської, індійської та корейської кухні. Надає неповторний смак та аромат. Корисний дієтичний продукт. Кунжутне масло використовується в азіатській кухні як приправа до м'ясних, овочевих та рибних страв. Його додають у їжу в невеликих кількостях, щоб надати їй відмінний смак з горіховими нотками та пряний аромат. Найкраще зробити це перед самою подачею на стіл, щоб олія не втратила своїх смакових якостей та корисних властивостей. У ньому міститься багато рослинного білка та легкозасвоюваних жирів, що робить його цінним продуктом вегетаріанського харчування. Крім того, у маслі у великій кількості містяться природні антиоксиданти сквалену та сезамолу, вітаміни D, E, B1, B2, B3, A, C, а також калій, кремній, фосфор, цинк, магній.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}