Спіруліна Женьшень 60 капсул по 500 мг.
700ГРН
| Стан: | Новий |
|---|
| Для улучшения: | Лактации |
|---|---|
| Id позиции Allbiz: | 20178224 |
| Единица измерения: | Штук |
| Код товару: | 1520832515 |
Опис
Кладез вітамінів, мікроелементів та амінокислот. Спортивне харчування. Зміцнення імунітету. Поживний суперпродукт. Природний енергетик. Продукт для здоров'я.Склад: 80% Спіруліна, 20% ЖеньшеньПаковання: 60 капсул по 500 мгМільйони людей вживають спіруліну як біологічно активну домішку. ВООЗ рекомендує додавати цю водорість до щоденного раціону дітей.Як джерело білка спіруліна у 20 разів багатше за будь-який інший продукт. У ній містяться високі концентрації бета-каротину, вітаміну В12, заліза, кальцію, магнію, калію, мікроелементів (цинк, селен) і г амма ліноленової кислоти.Спіруліна містить також цінні фітонутрієнти: фікоціанін, полісахариди та сульфоліпіди, які стимулюють імунну систему, знижуючи ризик інфекційних, онкологічних і аутоімунних захворювань.Японські вчені вважають, що спіруліна здатна розв'язати проблеми світового голоду. NASA вважає її чудовою, компактною космічною їжею для астронавтів; ВООЗ віднесла її до найцінніших джерел поживних речовин на землі. Сотні опублікованих наукових досліджень свідчать про разючу дію спіруліни на здоров'я людини. Жодна водорость не піддається таким ретельним дослідженням!Завдяки багатокомпонентному складу спіруліна зміцнює здоров'я людини різними шляхами:стимулює імунну систему;
підтримує серцево-судинну систему та знижує рівень холестерину в крові;
сприятливо впливає на травний тракт;
сприяє очищенню від шлаків і детоксикації;
знижує ризик онкологічних захворювань;
є потужним антиоксидантом.
У експериментах показано, що спіруліна підвищує енергетичний рівень, сприяє зниженню ваги, очищенню організму, підвищує стійкість до захворювань.Спіруліна та імунітет людиниНаукова теорія пояснює пряму залежність метаболізму нашого організму від імунної системи. Коли наша імунна система страждає, людина відчуває дефіцит енергії. У людей із порушеним імунітетом спостерігаються знижений енергетичний рівень і хронічна втома.Різні експерименти показали, що спіруліна має здатність регулювати імунітет. Навіть невеликі її кількості допомагають стабілізувати імунну систему, даючи змогу людині звільняти більше енергії для зцілення та життєдіяльності. Ця водорість підсилює клітинні комунікаційні процеси, допомагає імунним клітинам розпізнавати ДНК чужорідних організмів. Саме тому більшість людей помічає енергетичний підйом під час приймання спіруліни. Ці чудові властивості водорості зумовлені наявністю в її складі бета-каротину, фікоціаніну та полісахаридів.Збільшуючи кількість захисних клітин імунної системи людини (макрофагів, Т-кілерів, Т-хелперів), водорість знижує ймовірність бактеріального та вірусного інфікування. І для цього досить вживати на день лише кілька грамів спіруліни!Спіруліна проти алергіїУ разі алергічних реакцій спостерігається підвищена вироблення імуноглобуліну Е (IgE). Досвід, проведений японськими вченими, показав, що під час вживання спіруліни впродовж 4 тижнів кількість IgE залишилося незмінною (виведення: водорість не є алергеном), і неабияк виріс рівень IgA, який здатний захищати організм від прояви алергічних реакцій.1994 року в Росії спіруліна була запатентована як біологічно активна домішка для зниження алергічних реакцій, які здебільшого є наслідком радіоактивного забруднення довкілля. У 270 дітей з Чорнобилю, які приймали 5 г водорості на день упродовж 45 днів, були відзначені зниження вмісту радіонуклідів на 50% і алергічних реакцій (вміст Ig E відповідає показникам норми).Антивірусні властивості спіруліниSpirulina Platensis містить 5-8% ліпідів; 40% з них представлені гліколіпідами та сульфогліколіпідами, які мають потужні антивірусні властивості. Як виявилося, вони сприяють збільшенню Т-хелперних клітин імунної системи, які захищають від ВІЛ-1, вірусу герпесу, цитомегаловирусу, грипу, кори, свинки in vitro. Американські вчені встановили, що екстракт спіруліни блокує розмноження ВІЛ-1.Спіруліна та кровотворінняВисокий вміст біологічно активного заліза в спіруліні зумовлює її лікувальні властивості під час анемій. Численні експерименти показали, що водорість підвищує здатність організму генерувати нові клітини крові. Дослідження, проведені на щурах у період вагітності та лактації, показали, що під час введення тваринної спіруліни спостерігається чимале збільшення вмісту заліза в крові.Японські вчені спостерігали над 8 жінками з анемією. Після щоденного приймання 12 г спіруліни впродовж місяця рівень гемоглобіну підвищився на 21%:Як спіруліна впливає на серцево-судинну систему та знижує рівень холестерину в крові?Дослідження на тваринах, проведених у Мексиці, Аргентині, Японії й Індії, показали, що у разі зниженого рівня холестерину спостерігається поліпшення функціонування артерії серця, що сприяє зниженню артеріального тиску крові. Отримані дані про те, що спіруліна навіть у невеликих дозах сприяє зниженню рівня холестерину в крові.Спіруліна та травленняУ перші дні приймання спіруліни людина помічає суттєві зміни моторної функції кишечника. Дослідження підтвердили реалістичне поліпшення травлення. Водорость пригнічує розмноження патогенної мікрофлори (кишкової палички, дріжджових грибків) і стимулює заселення кишківника лакто- та біфідобактеріями. Як відомо, здорова мікрофлора є запорукою чудового здоров'я, оскільки збільшує абсорбцію необхідних речовин, що надходять в організм людини з харчовими продуктами.Детоксикація та спірулінаСьогодні все населення планети зазнає впливу токсичних речовин, що є в повітрі, воді, їжі та ліків. Наш організм потребує посиленого виведення цих акумульованих токсинів. комплекс фітонутрієнтів, що міститься в спіруліні, — хлорофіл, фікоціанін, полісахариди — допомагає очищенню організму людини.Японські вчені виявили, що вживання спіруліни знижує ступінь токсичного впливу на нирки важких металів і продуктів розпаду лікарських препаратів. Інші дослідження показали, що в тварин (крис), яким давали спіруліну або хлорелу, період виведення токсичної речовини діоксиду, відбувся усемеро швидше, ніж у контрольній групі.Спіруліна як антиоксидантВільні радикали, що утворюються в організмі внаслідок хімічного та радіаційного забруднення довкілля, вбогої дієти, стресу, дуже небезпечні для клітин нашого організму. Тільки антиоксиданти здатні боротися з вільними радикалами. Вони також стимулюють нашу імунну систему для боротьби з раковими клітинами та іншими захворюваннями, знижують процеси старіння в організмі. Найважливішими антиоксидантними вітамінами є бета-каротин (провітамін А), С і Е. Такі мікроелементи як селен, марганець, цинк, мідь, залізо, хром беруть участь в утворенні антиоксидантних ферментів. Спіруліна містить усі ці необхідні компоненти.У разі вживання 1 г спіруліни на день були відзначені чималі зменшення розмірів ракових пухлин губ у 44% чоловіків, які жували тютюн. Наступний експеримент на хом'яках показав, що використовуваний місцево екстракт спіруліни сприяв зникненню пухлини рота. В іншому досвіді індуціували мутагенними речовинами розвиток ракових пухлин шкіри та шлунка в мишей. Унаслідок 4-тижневого приймання спіруліни у високих дозах (250 і 500 мг/кг маси тіла) було відзначено зниження ступенів важкості пухлин:Спіруліна та зірБеета-каротиноїди, що містяться в спіруліні, добре засвоюються організмом людини. Експериментально доведено, що концентрація вітаміну А в сироватці крові та печінки після приймання спіруліни набагато вища, ніж після вживання синтетичного вітаміну А. В Індії 5 000 школярів приймали лише 1 г водорості на день упродовж року, і у всіх них було відзначено суттєве поліпшення зору.Цікава інформація про спірулінуSpirulina Platensis має темний колір, оскільки містить цілу веселку пігментів: хлорофіл (зелений), каротиноїди (жовтий і жовтогарячий), фікоціаніни (блакитний). Ці пігменти незвичайним способом сприяють формуванню в організмі людини необхідних для її метаболізму ферментних систем.Спіруліна є найбагатшим на каротиноїди продуктом. В її складі налічується приблизно 10 різних видів каротиноїдів. Серед них: альфа-, бета- та гамма-каротиноїди, половина жовтих ксантафілів.Фікоціанін являє собою протеїновий комплекс, що становить 14% маси спіруліни. Завдяки його наявності водорість має блакитний колір. Цей пігмент еволюціон еволюціон на біоліони років раніше, ніж хлорофіл (якого вважають історичним «пропозичником» гемоглобіну). Дослідження показали, що він здатний активізувати імунітет, сприяти формуванню червоних і білих кровоносних тілець, процесам детоксикації.На відміну від багатьох трав, які не можна приймати тривалий час, щоб уникнути побічних ефектів, спіруліна є цілісним продуктом і рекомендована для щоденного приймання.Гамма-лінолева кислота, що входить до складу спіруліни (1%), необхідна для біосинтезу простагландінів, які контролюють важливі функції в організмі. Бідна дієта, насичені жири, алкоголь є причиною дефіциту цієї кислоти в організмі людини. Водночас спостерігаються захворювання серцево-судинної системи, передміструальний синдром.Спіруліна на 60% складається з білка; містить у 20 разів більше протеїнів, ніж соя, і у 200 разів більше, ніж яловичина.
Женьшень надає стимулювальну, обшетонізувальну та зміцнювальну дію. Сприяє довголіттю.
женьшень стимулюють динаміку нервових процесів, сприятливо впливають на картину крові, збільшує газообмін, стимулює тканинне дихання (особливо мозку), пришвидшує вуглеводний і жировий обмін, підвищується опірність до екстремальних умов довкілля, токсинів, хвороботворних агентів та інших чинників стресу.
підтримує серцево-судинну систему та знижує рівень холестерину в крові;
сприятливо впливає на травний тракт;
сприяє очищенню від шлаків і детоксикації;
знижує ризик онкологічних захворювань;
є потужним антиоксидантом.
У експериментах показано, що спіруліна підвищує енергетичний рівень, сприяє зниженню ваги, очищенню організму, підвищує стійкість до захворювань.Спіруліна та імунітет людиниНаукова теорія пояснює пряму залежність метаболізму нашого організму від імунної системи. Коли наша імунна система страждає, людина відчуває дефіцит енергії. У людей із порушеним імунітетом спостерігаються знижений енергетичний рівень і хронічна втома.Різні експерименти показали, що спіруліна має здатність регулювати імунітет. Навіть невеликі її кількості допомагають стабілізувати імунну систему, даючи змогу людині звільняти більше енергії для зцілення та життєдіяльності. Ця водорість підсилює клітинні комунікаційні процеси, допомагає імунним клітинам розпізнавати ДНК чужорідних організмів. Саме тому більшість людей помічає енергетичний підйом під час приймання спіруліни. Ці чудові властивості водорості зумовлені наявністю в її складі бета-каротину, фікоціаніну та полісахаридів.Збільшуючи кількість захисних клітин імунної системи людини (макрофагів, Т-кілерів, Т-хелперів), водорість знижує ймовірність бактеріального та вірусного інфікування. І для цього досить вживати на день лише кілька грамів спіруліни!Спіруліна проти алергіїУ разі алергічних реакцій спостерігається підвищена вироблення імуноглобуліну Е (IgE). Досвід, проведений японськими вченими, показав, що під час вживання спіруліни впродовж 4 тижнів кількість IgE залишилося незмінною (виведення: водорість не є алергеном), і неабияк виріс рівень IgA, який здатний захищати організм від прояви алергічних реакцій.1994 року в Росії спіруліна була запатентована як біологічно активна домішка для зниження алергічних реакцій, які здебільшого є наслідком радіоактивного забруднення довкілля. У 270 дітей з Чорнобилю, які приймали 5 г водорості на день упродовж 45 днів, були відзначені зниження вмісту радіонуклідів на 50% і алергічних реакцій (вміст Ig E відповідає показникам норми).Антивірусні властивості спіруліниSpirulina Platensis містить 5-8% ліпідів; 40% з них представлені гліколіпідами та сульфогліколіпідами, які мають потужні антивірусні властивості. Як виявилося, вони сприяють збільшенню Т-хелперних клітин імунної системи, які захищають від ВІЛ-1, вірусу герпесу, цитомегаловирусу, грипу, кори, свинки in vitro. Американські вчені встановили, що екстракт спіруліни блокує розмноження ВІЛ-1.Спіруліна та кровотворінняВисокий вміст біологічно активного заліза в спіруліні зумовлює її лікувальні властивості під час анемій. Численні експерименти показали, що водорість підвищує здатність організму генерувати нові клітини крові. Дослідження, проведені на щурах у період вагітності та лактації, показали, що під час введення тваринної спіруліни спостерігається чимале збільшення вмісту заліза в крові.Японські вчені спостерігали над 8 жінками з анемією. Після щоденного приймання 12 г спіруліни впродовж місяця рівень гемоглобіну підвищився на 21%:Як спіруліна впливає на серцево-судинну систему та знижує рівень холестерину в крові?Дослідження на тваринах, проведених у Мексиці, Аргентині, Японії й Індії, показали, що у разі зниженого рівня холестерину спостерігається поліпшення функціонування артерії серця, що сприяє зниженню артеріального тиску крові. Отримані дані про те, що спіруліна навіть у невеликих дозах сприяє зниженню рівня холестерину в крові.Спіруліна та травленняУ перші дні приймання спіруліни людина помічає суттєві зміни моторної функції кишечника. Дослідження підтвердили реалістичне поліпшення травлення. Водорость пригнічує розмноження патогенної мікрофлори (кишкової палички, дріжджових грибків) і стимулює заселення кишківника лакто- та біфідобактеріями. Як відомо, здорова мікрофлора є запорукою чудового здоров'я, оскільки збільшує абсорбцію необхідних речовин, що надходять в організм людини з харчовими продуктами.Детоксикація та спірулінаСьогодні все населення планети зазнає впливу токсичних речовин, що є в повітрі, воді, їжі та ліків. Наш організм потребує посиленого виведення цих акумульованих токсинів. комплекс фітонутрієнтів, що міститься в спіруліні, — хлорофіл, фікоціанін, полісахариди — допомагає очищенню організму людини.Японські вчені виявили, що вживання спіруліни знижує ступінь токсичного впливу на нирки важких металів і продуктів розпаду лікарських препаратів. Інші дослідження показали, що в тварин (крис), яким давали спіруліну або хлорелу, період виведення токсичної речовини діоксиду, відбувся усемеро швидше, ніж у контрольній групі.Спіруліна як антиоксидантВільні радикали, що утворюються в організмі внаслідок хімічного та радіаційного забруднення довкілля, вбогої дієти, стресу, дуже небезпечні для клітин нашого організму. Тільки антиоксиданти здатні боротися з вільними радикалами. Вони також стимулюють нашу імунну систему для боротьби з раковими клітинами та іншими захворюваннями, знижують процеси старіння в організмі. Найважливішими антиоксидантними вітамінами є бета-каротин (провітамін А), С і Е. Такі мікроелементи як селен, марганець, цинк, мідь, залізо, хром беруть участь в утворенні антиоксидантних ферментів. Спіруліна містить усі ці необхідні компоненти.У разі вживання 1 г спіруліни на день були відзначені чималі зменшення розмірів ракових пухлин губ у 44% чоловіків, які жували тютюн. Наступний експеримент на хом'яках показав, що використовуваний місцево екстракт спіруліни сприяв зникненню пухлини рота. В іншому досвіді індуціували мутагенними речовинами розвиток ракових пухлин шкіри та шлунка в мишей. Унаслідок 4-тижневого приймання спіруліни у високих дозах (250 і 500 мг/кг маси тіла) було відзначено зниження ступенів важкості пухлин:Спіруліна та зірБеета-каротиноїди, що містяться в спіруліні, добре засвоюються організмом людини. Експериментально доведено, що концентрація вітаміну А в сироватці крові та печінки після приймання спіруліни набагато вища, ніж після вживання синтетичного вітаміну А. В Індії 5 000 школярів приймали лише 1 г водорості на день упродовж року, і у всіх них було відзначено суттєве поліпшення зору.Цікава інформація про спірулінуSpirulina Platensis має темний колір, оскільки містить цілу веселку пігментів: хлорофіл (зелений), каротиноїди (жовтий і жовтогарячий), фікоціаніни (блакитний). Ці пігменти незвичайним способом сприяють формуванню в організмі людини необхідних для її метаболізму ферментних систем.Спіруліна є найбагатшим на каротиноїди продуктом. В її складі налічується приблизно 10 різних видів каротиноїдів. Серед них: альфа-, бета- та гамма-каротиноїди, половина жовтих ксантафілів.Фікоціанін являє собою протеїновий комплекс, що становить 14% маси спіруліни. Завдяки його наявності водорість має блакитний колір. Цей пігмент еволюціон еволюціон на біоліони років раніше, ніж хлорофіл (якого вважають історичним «пропозичником» гемоглобіну). Дослідження показали, що він здатний активізувати імунітет, сприяти формуванню червоних і білих кровоносних тілець, процесам детоксикації.На відміну від багатьох трав, які не можна приймати тривалий час, щоб уникнути побічних ефектів, спіруліна є цілісним продуктом і рекомендована для щоденного приймання.Гамма-лінолева кислота, що входить до складу спіруліни (1%), необхідна для біосинтезу простагландінів, які контролюють важливі функції в організмі. Бідна дієта, насичені жири, алкоголь є причиною дефіциту цієї кислоти в організмі людини. Водночас спостерігаються захворювання серцево-судинної системи, передміструальний синдром.Спіруліна на 60% складається з білка; містить у 20 разів більше протеїнів, ніж соя, і у 200 разів більше, ніж яловичина.
Женьшень надає стимулювальну, обшетонізувальну та зміцнювальну дію. Сприяє довголіттю.
женьшень стимулюють динаміку нервових процесів, сприятливо впливають на картину крові, збільшує газообмін, стимулює тканинне дихання (особливо мозку), пришвидшує вуглеводний і жировий обмін, підвищується опірність до екстремальних умов довкілля, токсинів, хвороботворних агентів та інших чинників стресу.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}