Сковорода WOK Tramontina Trento 32 см
11 563ГРН
Стан: | Новий |
---|
Материал: | Чугун |
---|---|
Материал ручек: | Нержавеющая сталь |
Антипригарное покрытие: | Да |
Діаметр, см: | 30 и более |
З'ємна ручка: | Нет |
Материал крышки: | Чугун |
Можна мити в посудомийній машині: | Нет |
Назначение: | Вок |
Серия: | Trento |
Тип: | Сковороды |
Тип источника тепла: | Газовая плита,Электрическая плита,Галогенная / Стеклокерамическая плита,Индукционная плита,Духовка |
Код/Артикул: | 6747185 |
Код товару: | 2123873744 |
Опис
Увага! Товар закінчується. Уточнюйте наявность.
Короткий опис:
Сковорода ВОК Tramontina Trento 5 л (20806/032)Объём: 5 л. Диаметр: 32 см. Толщина стенки: 3,2 мм.Материал: чугун. Материал ручки: нержавеющая сталь.Антипригарное покрытие: Starflon Excellent.
Додатковий опис:
Кожен виріб Tramontina розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найвибагливішого професійного кухаря.
Tramontina – це інноваційні розробки, сучасний дизайн, екотехнології та символ гарного смаку для всього світу.
Особливості: Емальований чавун товщиною 3,2 мм, який швидко та рівномірно розподіляє тепло Внутрішнє антипригарне покриття Starflon Excellent, яке не дає їжі прилипати, легко чиститься, міцніше. Ручка з нержавіючої сталі Можна готувати на всіх видах плит та в духовці.Рекомендації щодо використання: Максимальна об'ємна ємність для приготування їжі становить 3/4 загальної ємності посуду. Під час використання на плитах з плоскою основою підніміть каструлю, щоб перемістити її, уникаючи подряпин на плиті. Гарячий посуд повинен бути у недоступному для дітей місці. Перед першим використанням вимийте м'якою губкою, милом або м'яким миючим засобом. Висушіть м'якою тканиною. Після висихання змастіть внутрішню поверхню олією чи жиром і прогрійте хвилину-дві. Дайте охолонути і знову вимийте. Ваш посуд готовий до використання з жиром або без нього, при температурі не вище 260ºC. Повністю висушіть деталі м'якою тканиною і завжди зберігайте їх у сухому та провітрюваному місці, далеко від пари або вологи. Для перемішування їжі використовуйте тільки силіконову, нейлонову або дерев'яне кухонне приладдя. Емальоване залізо є надзвичайно стійким, але його можна пошкодити при падінні або ударі об тверду поверхню, тому уникайте падінь і ударів, які можуть призвести до відшарування емалі. У цьому випадку на ураженій ділянці може утворитися іржа, що не впливає на робочі характеристики посуду. Щоб захистити пошкоджене місце, змастіть його харчовою олією, змоченою у паперовій серветці. Уникайте теплового удару: не занурюйте гарячий посуд у холодну воду. Ніколи не використовуйте абразивні засоби для миття. Якщо їжа може пригоріти, змочіть це місце водою та очистіть губкою з м'яким милом. Після очищення нанесіть на край деталі (корпус та кришку) тонкий шар харчової олії.Tramontina – це бразильська корпорація із віковою історією, заснована у Бразилії у 1911 році. Нині це світовий лідер у виробництві товарів для кухні, будинку, саду. Tramontina – це бренд, представлений у 120 країнах світу, це 10 фабрик та 22 000 одиниць продукції. Один із лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових та кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.
Короткий опис:
Сковорода ВОК Tramontina Trento 5 л (20806/032)Объём: 5 л. Диаметр: 32 см. Толщина стенки: 3,2 мм.Материал: чугун. Материал ручки: нержавеющая сталь.Антипригарное покрытие: Starflon Excellent.
Додатковий опис:
Кожен виріб Tramontina розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найвибагливішого професійного кухаря.
Tramontina – це інноваційні розробки, сучасний дизайн, екотехнології та символ гарного смаку для всього світу.
Особливості: Емальований чавун товщиною 3,2 мм, який швидко та рівномірно розподіляє тепло Внутрішнє антипригарне покриття Starflon Excellent, яке не дає їжі прилипати, легко чиститься, міцніше. Ручка з нержавіючої сталі Можна готувати на всіх видах плит та в духовці.Рекомендації щодо використання: Максимальна об'ємна ємність для приготування їжі становить 3/4 загальної ємності посуду. Під час використання на плитах з плоскою основою підніміть каструлю, щоб перемістити її, уникаючи подряпин на плиті. Гарячий посуд повинен бути у недоступному для дітей місці. Перед першим використанням вимийте м'якою губкою, милом або м'яким миючим засобом. Висушіть м'якою тканиною. Після висихання змастіть внутрішню поверхню олією чи жиром і прогрійте хвилину-дві. Дайте охолонути і знову вимийте. Ваш посуд готовий до використання з жиром або без нього, при температурі не вище 260ºC. Повністю висушіть деталі м'якою тканиною і завжди зберігайте їх у сухому та провітрюваному місці, далеко від пари або вологи. Для перемішування їжі використовуйте тільки силіконову, нейлонову або дерев'яне кухонне приладдя. Емальоване залізо є надзвичайно стійким, але його можна пошкодити при падінні або ударі об тверду поверхню, тому уникайте падінь і ударів, які можуть призвести до відшарування емалі. У цьому випадку на ураженій ділянці може утворитися іржа, що не впливає на робочі характеристики посуду. Щоб захистити пошкоджене місце, змастіть його харчовою олією, змоченою у паперовій серветці. Уникайте теплового удару: не занурюйте гарячий посуд у холодну воду. Ніколи не використовуйте абразивні засоби для миття. Якщо їжа може пригоріти, змочіть це місце водою та очистіть губкою з м'яким милом. Після очищення нанесіть на край деталі (корпус та кришку) тонкий шар харчової олії.Tramontina – це бразильська корпорація із віковою історією, заснована у Бразилії у 1911 році. Нині це світовий лідер у виробництві товарів для кухні, будинку, саду. Tramontina – це бренд, представлений у 120 країнах світу, це 10 фабрик та 22 000 одиниць продукції. Один із лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових та кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}