Сіль "Індійська чорна" 200г Ямуна (Я000123)
25.00ГРН
Категорія рубрики: | Цукор, сіль, сода |
---|---|
Вид: | Соль |
Країна виробник: | Украина |
Вес: | 200 |
---|---|
Тип: | Поваренная соль |
Упаковка: | Коробка |
Код/Артикул: | 000123 |
Код товару: | 1047235959 |
Опис
Сіль чорна (коробка)
Цей продукт відомий і шанований здавна. Чорна сіль є різновидом кам'яної солі і добувається в передгір'ях Гімалаїв і на Деканському плоскогір'ї Індії. Вона є не лише прекрасним замінником звичайної кухонної солі, але і має певні переваги, а саме: пікантний запах, незвичайний смак, багата йодом, калієм, сіркою, залізом й іншими мікроелементами. Ви можете додавати чорну сіль у будь-які страви - супи, гарніри, соуси, вінегрети, олів'є (особливо), овочеві паштети. Невеликий яєчний присмак цього продукту може сприйматися як недолік, але у поєднанні з іншими спеціями ця особливість чорної солі зникає і перетворюється у щось невловимо приємне. Недаремно чорна сіль була однією з трьох найпоширеніших спецій Стародавнього Риму. Окрім смакових якостей, чорна сіль при регулярному вживанні благотворно впливає на весь організм: регулює травлення, підсилює роботу кишечника, стає її активним стимулятором, підвищує апетит. Чорна сіль менш солена, ніж звичайна, а тому і корисніша. У звичайних дозах вона не викликає накопичення води в організмі і повністю задовольняє потреби людини в мікроелементах. Цей унікальний і поки що новий кулінарний продукт робить страви різноманітнішими, додає незвичайний, але тонший і благородніший смак. Пропонуємо Вам спробувати цю кулінарну новинку. Смачного!
Цей продукт відомий і шанований здавна. Чорна сіль є різновидом кам'яної солі і добувається в передгір'ях Гімалаїв і на Деканському плоскогір'ї Індії. Вона є не лише прекрасним замінником звичайної кухонної солі, але і має певні переваги, а саме: пікантний запах, незвичайний смак, багата йодом, калієм, сіркою, залізом й іншими мікроелементами. Ви можете додавати чорну сіль у будь-які страви - супи, гарніри, соуси, вінегрети, олів'є (особливо), овочеві паштети. Невеликий яєчний присмак цього продукту може сприйматися як недолік, але у поєднанні з іншими спеціями ця особливість чорної солі зникає і перетворюється у щось невловимо приємне. Недаремно чорна сіль була однією з трьох найпоширеніших спецій Стародавнього Риму. Окрім смакових якостей, чорна сіль при регулярному вживанні благотворно впливає на весь організм: регулює травлення, підсилює роботу кишечника, стає її активним стимулятором, підвищує апетит. Чорна сіль менш солена, ніж звичайна, а тому і корисніша. У звичайних дозах вона не викликає накопичення води в організмі і повністю задовольняє потреби людини в мікроелементах. Цей унікальний і поки що новий кулінарний продукт робить страви різноманітнішими, додає незвичайний, але тонший і благородніший смак. Пропонуємо Вам спробувати цю кулінарну новинку. Смачного!
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}