Оголошення не активне, знайдіть інші пропозиції в категорії: Вимірювальні прилади, обладнання
Рефрактометр (58…92 % Brix) WALCOM REF 109/119
1 620ГРН
| Категорія: | Аналізатори |
|---|---|
| Вид: | Газоаналізатори |
| Стан: | Нове |
| Діапазон (Brix): | 58 ~ 92% |
|---|---|
| Країна виробництва: | Тайвань |
| Країна реєстрації бренду: | Тайвань |
| Форм-фактор: | Ручний (кишеньковий) |
| Код/Артикул: | 164 |
| Код товару: | 1637555244 |
Опис
Рефрактометр призначений для проведення аналізу меду за такими параметрами: вміст цукру та кут заломлення Боме.
Діапазон: 58 до 90 % Brix
від 38 до 43°BE’
Mінімальна шкала: 0,5 % Brix, 0,5°BE’
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 г сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Діапазон: 58 до 90 % Brix
від 38 до 43°BE’
Mінімальна шкала: 0,5 % Brix, 0,5°BE’
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 г сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Рейтинг оголошення: