Оголошення не активне, знайдіть інші пропозиції в категорії: М'ясо, птиця
Продукт зі шпику й щоковини копчено-варений БМК Сало по-домашньому вищого сорту
84.50ГРН
Категорія рубрики: | Ковбасні вироби і делікатеси |
---|---|
Продукція: | Деликатесы |
Види делікатесів: | Другие деликатесы |
Код товару: | 2586 |
---|
Опис
Ковбаса Баликова напівкопчена першого сорту
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - 13,1g, жири - не більше 26,1g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1369,1kJ, (327kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), свинина напівжирна (48%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний (2%), стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, цукор, спеції та екстракти спецій (перець чорний,горіх мускатний, кардамон), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - 13,1g, жири - не більше 26,1g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1369,1kJ, (327kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), свинина напівжирна (48%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний (2%), стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, цукор, спеції та екстракти спецій (перець чорний,горіх мускатний, кардамон), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Рейтинг оголошення: