Оголошення не активне, знайдіть інші пропозиції в категорії: Бакалія
Приправа до риби, 100 г
45.00ГРН
| Категорія рубрики: | Сухі приправи, спеції і прянощі |
|---|---|
| Вид: | Приправы |
| Код товару: | 1517527351 |
|---|
Опис
Приправа до риби, 100 г
Приправа к рибі100% натуральний продукт.
Склад: гвоздика, мускатний горіх, кардамон ямайський перець, корица, лавровий лист, червоний перець, імбир, гірчиця.
Спеціально підібрана пряно — ароматична суміш для поліпшення смакових властивостей риби. Ретельно підібрані сушені овочі та прянощі роблять рибні страви особливо запашними та смачними. Використовують для смаженої, варенох, печеної, тушкованої та фаршированої риби, яку натирають приправою за 20 -30 хв. початку приготування.
Цікаво знати, що: імбир сприяє зниженню рівня холестерину в крови, зміцнює судини, покращує мозковий кровообіг, пам'ять, увагу, стимулює активність мозку, що особливо корисно для людей, які займаються розумовою діяльністю. Дослідження показали, що кардамон може стимулювати роботу мозку та допомагає людині сконцентруватися на розв'язання будь-якої проблеми. Його додають у їжу для усунення втоми, слабкості, підвищення працездатності.
Гвоздику використовують для нормалізації артеріального тиску.
Корица має здатність знижувати рівень цукру в крови и покращувати його засвоєння. В 2003 г. в медичного журналу Diabetes Care було опубліковано серію про гіпоглікемічні властивості кориці. Після 40 днів вживання кориці в людей спостерігалося зниження рівня глюкози в крові натщесерце на 18-29% тригліцеридів на 23-30%, загального холестерину на 12-26%. Отже, кориця також сприяє зниженню рівня холестерину та оздоровленню серцево-судинно — судинної системи.
Маса: 100 г.
Приправа к рибі100% натуральний продукт.
Склад: гвоздика, мускатний горіх, кардамон ямайський перець, корица, лавровий лист, червоний перець, імбир, гірчиця.
Спеціально підібрана пряно — ароматична суміш для поліпшення смакових властивостей риби. Ретельно підібрані сушені овочі та прянощі роблять рибні страви особливо запашними та смачними. Використовують для смаженої, варенох, печеної, тушкованої та фаршированої риби, яку натирають приправою за 20 -30 хв. початку приготування.
Цікаво знати, що: імбир сприяє зниженню рівня холестерину в крови, зміцнює судини, покращує мозковий кровообіг, пам'ять, увагу, стимулює активність мозку, що особливо корисно для людей, які займаються розумовою діяльністю. Дослідження показали, що кардамон може стимулювати роботу мозку та допомагає людині сконцентруватися на розв'язання будь-якої проблеми. Його додають у їжу для усунення втоми, слабкості, підвищення працездатності.
Гвоздику використовують для нормалізації артеріального тиску.
Корица має здатність знижувати рівень цукру в крови и покращувати його засвоєння. В 2003 г. в медичного журналу Diabetes Care було опубліковано серію про гіпоглікемічні властивості кориці. Після 40 днів вживання кориці в людей спостерігалося зниження рівня глюкози в крові натщесерце на 18-29% тригліцеридів на 23-30%, загального холестерину на 12-26%. Отже, кориця також сприяє зниженню рівня холестерину та оздоровленню серцево-судинно — судинної системи.
Маса: 100 г.
Рейтинг оголошення: