Пектин 100 грамів яблучний
116.85ГРН
Категорія рубрики: | Сухі приправи, спеції і прянощі |
---|---|
Вид: | Спеції |
Тип: | Желатин, пектин |
Вес: | 100 |
---|---|
Состав: | Пектин яблочный |
Тип: | Загуститель |
Упаковка: | Дой пак с zip-lock |
Код/Артикул: | 1101 |
Код товару: | 1400189303 |
Опис
Пектин — це загусник рослинного походження. Часто пектин слугує гелеутворювачем, стабілізатором і вологоутримувальним агентом. Міститься у всіх овочах і фруктах тієї чи іншої міри.
Яблучний пектин— це природна речовина, яка допомагає очищати організм, сприяючи його оздоровленню.
Користь яблучного пектину.
Як сорбент, збирає шлаки, токсини зі стінок кишківника та м'яко їх виводить. За цю властивість його називають «санітаром організму».
Пектин «чистить» суглоби.
Рекомендується їсти його людям із надмірною вагою — він викликає тривале відчуття ситості, зменшує апетит завдяки уповільненню процесу перетравлення
Виводить з організму поганий холестерин, пестициди.
Полегшує стан у разі виразкової хвороби шлунка.
Сприяє росту та розмноженню корисних для кишкової флори бактерій, позитивно позначається на загальному стані кишківника, нормалізує стілець.
Нормалізує рівень глюкози в крові
Пектин вред.
Надмірне вживання пектину призводить до закрепів і метеоризму, або до сильного розладу.
Під час приймання лікарських препаратів волокна пектину їх всмоктуватимуть, у такий спосіб знижуючи ефективність лікування.
Застосування пектину.
Джеми, желе, пастильні вироби, термостабільні джеми.
Важливо: добова доза вживання яблучного пектину становить 15 г.
Харчова цінність
Енергетична цінність (100 г), кДж:550-650
Білки:
Яблучний пектин— це природна речовина, яка допомагає очищати організм, сприяючи його оздоровленню.
Користь яблучного пектину.
Як сорбент, збирає шлаки, токсини зі стінок кишківника та м'яко їх виводить. За цю властивість його називають «санітаром організму».
Пектин «чистить» суглоби.
Рекомендується їсти його людям із надмірною вагою — він викликає тривале відчуття ситості, зменшує апетит завдяки уповільненню процесу перетравлення
Виводить з організму поганий холестерин, пестициди.
Полегшує стан у разі виразкової хвороби шлунка.
Сприяє росту та розмноженню корисних для кишкової флори бактерій, позитивно позначається на загальному стані кишківника, нормалізує стілець.
Нормалізує рівень глюкози в крові
Пектин вред.
Надмірне вживання пектину призводить до закрепів і метеоризму, або до сильного розладу.
Під час приймання лікарських препаратів волокна пектину їх всмоктуватимуть, у такий спосіб знижуючи ефективність лікування.
Застосування пектину.
Джеми, желе, пастильні вироби, термостабільні джеми.
Важливо: добова доза вживання яблучного пектину становить 15 г.
Харчова цінність
Енергетична цінність (100 г), кДж:550-650
Білки:
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}