Панірувальні сухарі Панко, сухарі для темпури Panko Samlip 1кг (Корея)
427.50ГРН
Категорія рубрики: | Борошно, крупи, сухе молоко |
---|---|
Вид: | Борошно |
Сорт: | Высший |
---|---|
Упаковка: | Пакет |
Вес: | 1 |
Код/Артикул: | 810498 |
Код товару: | 2232938554 |
Опис
СУХАРІ панірувальні Панко PANKO Samlip 1000 г
PANKO Samlip
Панірувальні сухарі PANKO - найпопулярніший вид панірувальної суміші, яка виготовляється з пшеничного хліба. Якісні панірувальні сухарі повинні бути дуже тонко подрібненими. У кулінарії використовуються перед обсмажуванням їжі, даючи їй смачну, золотисту скоринку.
На відміну від звичайних хлібних сухарів, просто перемелених у крихту, сухарі для темпура відрізняються як своєю текстурою, так і способом приготування. Сама назва панко – слово не зовсім японське. Коріння його криється в португальській мові («пан» по-португальськи – «хліб») і були запозичені японцями у португальських місіонерів. Потім до європейської основи додався суфікс «ко» – «крихта» японською. І з того часу панко стало загальновживаною назвою для панірувальної суміші з японською рецептурою.
Для приготування сухарів панко використовується хліб з борошна пшеничного з високим рівнем клейковини, випіканий таким чином, що на ньому не формується кірка. Більш того, випікають його у спеціальних формах з дерева за допомогою розрядів електричного струму, а потім просушують і подрібнюють у млинах особливої конструкції, що не руйнує структуру хліба. В результаті частинки суміші залишаються насиченими повітрям, а потім зберігають цю легкість при приготуванні страв.
PANKO Samlip
Панірувальні сухарі PANKO - найпопулярніший вид панірувальної суміші, яка виготовляється з пшеничного хліба. Якісні панірувальні сухарі повинні бути дуже тонко подрібненими. У кулінарії використовуються перед обсмажуванням їжі, даючи їй смачну, золотисту скоринку.
На відміну від звичайних хлібних сухарів, просто перемелених у крихту, сухарі для темпура відрізняються як своєю текстурою, так і способом приготування. Сама назва панко – слово не зовсім японське. Коріння його криється в португальській мові («пан» по-португальськи – «хліб») і були запозичені японцями у португальських місіонерів. Потім до європейської основи додався суфікс «ко» – «крихта» японською. І з того часу панко стало загальновживаною назвою для панірувальної суміші з японською рецептурою.
Для приготування сухарів панко використовується хліб з борошна пшеничного з високим рівнем клейковини, випіканий таким чином, що на ньому не формується кірка. Більш того, випікають його у спеціальних формах з дерева за допомогою розрядів електричного струму, а потім просушують і подрібнюють у млинах особливої конструкції, що не руйнує структуру хліба. В результаті частинки суміші залишаються насиченими повітрям, а потім зберігають цю легкість при приготуванні страв.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}