Пальмовий цукор Джагеррі 100% натуральний TH Duong Thot Not 1 кг (В'єтнам)
540.00ГРН
Категорія рубрики: | Цукор, сіль, сода |
---|---|
Вид: | Сахар |
Тип сахара: | Тростниковый коричневый |
---|---|
Упаковка: | Пакет |
Вес: | 1000 |
Цена за 1 кг: | 200 |
Форма выпуска: | В пакетиках |
Код/Артикул: | Palsug |
Код товару: | 943096193 |
Опис
Пальмовий коричневий цукор 100% натуральний TH Duong Thot Not 1кг (В'єтнам)
Основні компоненти пальмового цукру — сахароза, глюкоза та фруктоза.
Пальмовий цукор — це випарований сік цукрової пальми. Сік пальми нагрівають, щоб випарити вологу до отримання густого сиропу, який потім кристалізується. Пальмова сахар — це живий продукт, який містить вітаміни та мінерали, а також має низький глікемічний індекс, що робить його незамінним у дієтичному харчуванні.
Пальмовий цукор приготований способом уварювання натурального пальмового соку та, на відміну від звичайного цукру, абсолютно натуральний, не рафінується й не вибілюється! Кристали пальмового цукру багаті на різні мінерали, поживні речовини, зокрема калій, цинк, залізо, а також вітаміни B1, B2, B3 і B6. У Південно-Східній Азії пальмовий цукор додається в карі, ароматні кисло-солодкі соуси, під час тушкування овочів. Може використовуватися точно так само, як звичайний цукор, тільки має ароматніший карамельний смак. Такий цукор отримують через уварювання соку цукрової пальми Arenga Saccharifera. У пальми надрізають основи стебел квітів і бічні гілки, сік збирають у контейнери, а потім уварюють до кристалічного цукру. Збирання соку для виробництва цукру можливе лише з 8-10-річного дерева в певний сезон. З одного надрізаного стебла збирають до 5-7 л соку на добу упродовж 2,5 місяців. Фасування цукру — півсфери (як на фото).
Відтворити унікальний смак багатьох азійських страв без пальмового цукру (також званого «ягре») неможливо в принципі. В Індії, наприклад, він вважається необхідним інгредієнтом карі, а в Таїланді — найкращою приправою для гострих і пряних соусів, всіляких каш, різноманітних десертів. Згідно з аювердичними канонами, цей підсолоджувач визнаний найправильнішим для людини, тому на Сході його вживання рекомендується всім, хто піклується про здоров'я і внутрішню гармонії.
В'єтнам 1кг
Основні компоненти пальмового цукру — сахароза, глюкоза та фруктоза.
Пальмовий цукор — це випарований сік цукрової пальми. Сік пальми нагрівають, щоб випарити вологу до отримання густого сиропу, який потім кристалізується. Пальмова сахар — це живий продукт, який містить вітаміни та мінерали, а також має низький глікемічний індекс, що робить його незамінним у дієтичному харчуванні.
Пальмовий цукор приготований способом уварювання натурального пальмового соку та, на відміну від звичайного цукру, абсолютно натуральний, не рафінується й не вибілюється! Кристали пальмового цукру багаті на різні мінерали, поживні речовини, зокрема калій, цинк, залізо, а також вітаміни B1, B2, B3 і B6. У Південно-Східній Азії пальмовий цукор додається в карі, ароматні кисло-солодкі соуси, під час тушкування овочів. Може використовуватися точно так само, як звичайний цукор, тільки має ароматніший карамельний смак. Такий цукор отримують через уварювання соку цукрової пальми Arenga Saccharifera. У пальми надрізають основи стебел квітів і бічні гілки, сік збирають у контейнери, а потім уварюють до кристалічного цукру. Збирання соку для виробництва цукру можливе лише з 8-10-річного дерева в певний сезон. З одного надрізаного стебла збирають до 5-7 л соку на добу упродовж 2,5 місяців. Фасування цукру — півсфери (як на фото).
Відтворити унікальний смак багатьох азійських страв без пальмового цукру (також званого «ягре») неможливо в принципі. В Індії, наприклад, він вважається необхідним інгредієнтом карі, а в Таїланді — найкращою приправою для гострих і пряних соусів, всіляких каш, різноманітних десертів. Згідно з аювердичними канонами, цей підсолоджувач визнаний найправильнішим для людини, тому на Сході його вживання рекомендується всім, хто піклується про здоров'я і внутрішню гармонії.
В'єтнам 1кг
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}