Ніж обвалочний TRAMONTINA PROFISSIONAL MASTER, 127 мм
614ГРН
Стан: | Новий |
---|
Тип: | Нож обвалочный |
---|---|
В упаковці: | Нет |
Довжина леза, мм: | 100-150 |
Колір руків'я: | Белый |
Комплектация: | Один предмет |
Материал лезвия: | Нержавеющая сталь DIN 1.4110 |
Матеріал руків'я: | Полипропилен |
Можна мити в посудомийній машині: | Да |
Назначение: | Обвалочный |
Ріжуча крайка ножа: | Гладкая |
Серия: | Profissional Master |
Код/Артикул: | 6187002 |
Код товару: | 2132047825 |
Опис
Увага! Товар закінчується. Уточнюйте наявность.
Короткий опис:
Нож PROFISSIONAL MASTER 127 мм, Материал лезвия: нержавеющая сталь, Материал рукоятки: полипропилен с покрытием Microban, Режущая кромка ножа: гладкая, Цвет: белый, Назначение ножа: обвалочный
Додатковий опис:
Ножі серії MASTER - ідеальні ножі для професійного використання, надійні і міцні, довговічні з чудовою, відмінною здатністю нарізування. Лезо - нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2mm.Характерна риса цієї серії - поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду і цвілі, запобігає зростання грибків і бактерій. Більше гігієни і безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так само довго як життя самого товару.Ідеальна V-образна форма заточування леза гарантує точне акуратне нарізування, навіть після тривалого використання. Ручка - зручна, масивна і ергономічна для комфортного і безпечного захоплення, спеціальна структура покриття не дозволяє ножу ковзати в руці.Особливості: Лезо: нержавіюча сталь DIN 1.4110 Товщина леза: 2 мм Рукоятка: поліпропілен із захисним покриттям Microban Можна мити в посудомийній машиніБренд Tramontina заснований в Бразилії в 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.Tramontina виробляє кухонне приладдя тільки з найкращою 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря.Приносить задоволення від процесу приготування їжі і від того, як це об'єднує людей залучених в цей процес.
Короткий опис:
Нож PROFISSIONAL MASTER 127 мм, Материал лезвия: нержавеющая сталь, Материал рукоятки: полипропилен с покрытием Microban, Режущая кромка ножа: гладкая, Цвет: белый, Назначение ножа: обвалочный
Додатковий опис:
Ножі серії MASTER - ідеальні ножі для професійного використання, надійні і міцні, довговічні з чудовою, відмінною здатністю нарізування. Лезо - нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2mm.Характерна риса цієї серії - поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду і цвілі, запобігає зростання грибків і бактерій. Більше гігієни і безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так само довго як життя самого товару.Ідеальна V-образна форма заточування леза гарантує точне акуратне нарізування, навіть після тривалого використання. Ручка - зручна, масивна і ергономічна для комфортного і безпечного захоплення, спеціальна структура покриття не дозволяє ножу ковзати в руці.Особливості: Лезо: нержавіюча сталь DIN 1.4110 Товщина леза: 2 мм Рукоятка: поліпропілен із захисним покриттям Microban Можна мити в посудомийній машиніБренд Tramontina заснований в Бразилії в 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.Tramontina виробляє кухонне приладдя тільки з найкращою 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря.Приносить задоволення від процесу приготування їжі і від того, як це об'єднує людей залучених в цей процес.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}