Борошно з Тапіока (BANH BOT LOC) для нємов, рисових листів, желе - 400 гр. Пр-В'єтнам.
166.50ГРН
| Категорія рубрики: | Борошно, крупи, сухе молоко |
|---|---|
| Вид: | Борошно |
| Сорт: | Высший |
|---|---|
| Упаковка: | Пакет |
| Вес: | 400 |
| Культура: | Тапиока |
| Код/Артикул: | 1R046 |
| Код товару: | 637556145 |
Опис
Крохмаль з Тапіока (BANH BOT LOC) для немов, рисових листів, желе - 400 гр. Пр-во Вьетнам.Тапіоковий (маніоковая) крохмаль
Слово тапиока походить від португальського, означає маніоковая саго, що отримується з бульб тропічної рослини маніоки.
Високий чагарник Маніок - 2-3 м заввишки - зростає в Південній Америці, і з його коренів, багатих крохмалем якраз і роблять борошно тапиоки
Борошно з тапиоки, а точніше крохмаль - вважається найчистішим, без домішок, з меншою вологістю в порівнянні з іншими крохмалями. Клейстер з тапіоковой борошна навіть більш в'язкий, ніж кукурудзяний, у нього довга текстура. У харчовій промисловості мука з тапиоки використовується дуже активно в якості згущувача в супах, соусах і підлива, а також як зв'язуючу речовину при виробництві м'яса.
Крохмаль тапиоки володіє дуже широкою сферою застосування в якості згущувача, що зв'язує агента, Текстурізатор або в якості агента, що перешкоджає утворенню грудок.
Низька температура желатинизации дозволяє використовувати тапіоковий крохмаль в супах і локшині швидкого приготування.
Тапіоковий крохмаль показує хороші результати в екструдованих продуктах. При виробництві тапіоковий крохмалю генетично змінене сировина не використовується.
Залежно від використовуваної концентрації тапіоковий крохмаль утворює як гель, так і пасту.
Слово тапиока походить від португальського, означає маніоковая саго, що отримується з бульб тропічної рослини маніоки.
Високий чагарник Маніок - 2-3 м заввишки - зростає в Південній Америці, і з його коренів, багатих крохмалем якраз і роблять борошно тапиоки
Борошно з тапиоки, а точніше крохмаль - вважається найчистішим, без домішок, з меншою вологістю в порівнянні з іншими крохмалями. Клейстер з тапіоковой борошна навіть більш в'язкий, ніж кукурудзяний, у нього довга текстура. У харчовій промисловості мука з тапиоки використовується дуже активно в якості згущувача в супах, соусах і підлива, а також як зв'язуючу речовину при виробництві м'яса.
Крохмаль тапиоки володіє дуже широкою сферою застосування в якості згущувача, що зв'язує агента, Текстурізатор або в якості агента, що перешкоджає утворенню грудок.
Низька температура желатинизации дозволяє використовувати тапіоковий крохмаль в супах і локшині швидкого приготування.
Тапіоковий крохмаль показує хороші результати в екструдованих продуктах. При виробництві тапіоковий крохмалю генетично змінене сировина не використовується.
Залежно від використовуваної концентрації тапіоковий крохмаль утворює як гель, так і пасту.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}