Мигдальна борошно дрібного помелу. 10 кг.
4 448.00ГРН
Категорія рубрики: | Борошно, крупи, сухе молоко |
---|---|
Вид: | Борошно |
Вес: | 10000 |
---|---|
Состав: | Миндальная мука |
Тип: | Диетические продукты |
Упаковка: | Пакет |
Срок годности: | 12 |
Код/Артикул: | 2028 |
Код товару: | 1521816251 |
Опис
Мигдальна борошно ― це мигдальний горіх (солодкий) подрібнений до певної фракцій, який широко використовується в кулінарній справі. Зазвичай, мигдальна борошно необхідна для приготування випічки горіхових начинок, пісочно-горіхових та білково-горіхових напівфабрикатів. Крім того, вона нерідко використовується в якості добавки для багатьох видів тіста. З мигдальною борошном нерідко готують мигдальний крем – відмінну начинку для тарталеток і булочок. Також, мигдальна борошно застосовується складі соусів і супів, які традиційні для середземноморської кухні. Завдяки мигдальної муки консистенція страв стає більш густа. Дуже важливим аспектів використання мигдальної муки це, те що в ній зберігаються практично всі корисні властивості горіхових ядер, а також їх делікатний аромат і тонкий смак. Без використання мигдальної муки просто неможливо уявити собі приготування багатьох десертних страв, які стали класикою кондитерського справи: приміром, неймовірно ніжні тістечка макаронів, бісквіти женуаз і декуаз, грушевий пиріг з франжипаном, а також Chateau Pithiviers ― знаменитий французький листковий пиріг. Ще одним достатком мигдальної муки є те, що вона підходить для чутливих людей. Справа в тому, що алергіки часто реагують на глютен ― речовина, що міститься у виробах з інших видів борошна, тому мигдальний варіант чудово підходить в якості заміни згаданим продуктів. Калорійність мигдальної муки становить 602 ккал в розрахунку на 100 грамів. Для того, кому небайдуже підтримання своєї ваги в нормі, буде цікаво дізнатися, що фахівці-дієтологи рекомендують використовувати при приготуванні страв не пшеничне, та інші види борошна, а саме даний вид мигдалевого продукту. І це навіть не дивлячись на те, що калорійність мигдальної муки практично вдвічі більше поживної цінності борошна на основі пшениці.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}