Мікроелементи у формі хелатів Хелатин Калія 50 мл
28.00ГРН
| Категорія рубрики: | Добрива |
|---|
| Вид удобрения: | Микроудобрение |
|---|---|
| Препаративная форма: | Раствор |
| Концентрированная форма удобрения: | Да |
| Объем: | 0.05 |
| Код/Артикул: | _5636 |
| Код товару: | 2762354842 |
Опис
Діюча речовина: Калій (K)
Властивості:
посилює процес запилення та плодоутворення;
позитивно впливає на накопичення в рослинах елементів живлення та корисних речовин;
сприяє збільшенню врожайності;
покращує декоративні властивості рослин;
підвищує стійкість до хвороб та стресів.
Хелатин® – для успішного вирощування рослин, отримання якісного врожаю дуже важливу роль відіграє збалансоване мінеральне живлення. Дефіцит будь-якого з елементів живлення призводить до нестачі надходження інших та порушення фізіологічних функцій рослини, що викликає затримку ростових процесів і знижує врожайність. Мікроелементи підвищують стійкість рослини до багатьох захворювань, посилюють процеси запилення, плодоутворення, засвоєння поживних речовин. Мікроелементи стимулюють активність ферментних систем в рослинному організмі. За рахунок цього збільшується врожайність, вміст вітамінів, цукру в плодах і овочах, поліпшуються декоративні властивості рослин.
Призначення: для всіх сільськогосподарських культур.
Ефективність: покращує налив плодів, сприяє кращому визріванню і зимостійкості бруньок та пагонів багаторічних рослин, підвищує стійкість до хвороб, стимулює розвиток кореневої системи, підвищує стійкість рослин до низьких температур та посухи, покращує якість врожаю.
Властивості:
посилює процес запилення та плодоутворення;
позитивно впливає на накопичення в рослинах елементів живлення та корисних речовин;
сприяє збільшенню врожайності;
покращує декоративні властивості рослин;
підвищує стійкість до хвороб та стресів.
Хелатин® – для успішного вирощування рослин, отримання якісного врожаю дуже важливу роль відіграє збалансоване мінеральне живлення. Дефіцит будь-якого з елементів живлення призводить до нестачі надходження інших та порушення фізіологічних функцій рослини, що викликає затримку ростових процесів і знижує врожайність. Мікроелементи підвищують стійкість рослини до багатьох захворювань, посилюють процеси запилення, плодоутворення, засвоєння поживних речовин. Мікроелементи стимулюють активність ферментних систем в рослинному організмі. За рахунок цього збільшується врожайність, вміст вітамінів, цукру в плодах і овочах, поліпшуються декоративні властивості рослин.
Призначення: для всіх сільськогосподарських культур.
Ефективність: покращує налив плодів, сприяє кращому визріванню і зимостійкості бруньок та пагонів багаторічних рослин, підвищує стійкість до хвороб, стимулює розвиток кореневої системи, підвищує стійкість рослин до низьких температур та посухи, покращує якість врожаю.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}