Головна Дім, сад Продукти Овочі, фрукти, гриби Гриби

Міцелій Гливи К-17 фасовка по 2 кг

449.00ГРН
Категорія рубрики: Грибы
Вид грибів: Указан в описании
Код товару: 1346651536

Опис

Високоякісний Міцелій Гливи Штам До 17
Фасовка по 2 кг!
Це не порошок, а пророщений на високоякісному зерні міцелій (саджанці), який повністю готовий до використання і гарантує урожай протягом місяця.

1 кг. міцелію гливи розрахований на 3 мішки розміром 35х75 див.

!!!Тільки самий найсвіжіший міцелій!!!

Капелюшок сіра, круглої форми, товста, з цілісними краями, діаметром зазвичай 6 до 12 див.

Гриби ростуть гронами.

Для вирощування можна використовувати солому, бавовняний горішок, лушпиння соняшника, відходи переробки кукурудзи.
Міцелій повністю обростає за 12-15 днів.

Перші гриби з'являються через 21 день після інокуляції.
Чим вище інтенсивність освітлення, тим темніше буде колір капелюшка.

Плодові тіла гливи, безумовно, цінний продукт харчування. Довгий час ставлення до грибів було неоднозначним. То їх вважали рівноцінними м'яса та яєць, то називали непотрібним продуктом. Останні дані хімічного складу гливи показують, що вона містить всі необхідні організму людини речовини (білки, жири, вуглеводи, мінеральні солі, вітаміни), має низьку калорійність, але навіть у незначній кількості викликають відчуття ситості.
Гриби глива — справжня комора корисних речовин. За змістом білка і амінокислотним складом глива ближче до овочів, ніж до м'яса. У плодових тілах даного гриба виявлено значну кількість амінокислот (в тому числі і незамінних), які не можуть синтезуватися в людському організмі і повинні надходити з їжею.
Важливим компонентом є вуглеводи (43,9%). Основна їх частина, що входить у фракцію клітковини, нормалізує діяльність кишкової мікрофлори і сприяє виведенню з організму холестерину і різних токсичних речовин.
Містяться в цьому грибі і органічні кислоти і ферменти, що сприяють розщепленню жирів та глікогену.
По содержанию витаминов вешенка находится на уровне мясопродуктов, а по количеству пантотеновой кислоты — превосходит овощи, фрукты, мясо, молоко и рыбу. По содержанию биотина вешенка — один из самых богатых этим витамином продукт (8-76 мкг/100 г.). Плодовые тела вешенки содержат весь комплекс витаминов группы В, а витамина В6 (пиридоксина) в ней больше, чем в рыбе и овощах. По содержанию витамина РР, способствующего улучшению кровообращения, препятствующего возникновению тромбов в сосудах и улучшающему деятельность печени и желудка, вешенке нет равных среди культивируемых грибов. Крім перерахованих вітамінів в плодових тілах гливи містяться вітаміни С, Р2, Тобто
В вешенке содержится до 7-8% минеральных веществ. Это и калий, регулирующий работу сердечной мышцы, и фосфор, участвующий в обмене веществ и входящий в состав белков и нуклеиновых кислот, и железо, принимающее участие в образовании гемоглобина и ряда ферментов, а также кальций, кобальт, медь, натрий и ряд других элементов необходимых человеческому организму.
Употребление блюд из вешенки способствует снижению холестерина. Она обладает антисклеротическим действием. Кроме названных лечебных свойств было установлено, что в ней содержатся вещества, препятствующие образованию раковых опухолей.
Рейтинг оголошення:
1 голос
Схожі оголошення
Також часто шукають: