Головна Дім, сад Продукти Овочі, фрукти, гриби Гриби

Міцелій Гливи фасовка по 6 кг.

1 049.00ГРН
Категорія рубрики: Грибы
Вид грибів: Указан в описании
Код товару: 1606956229

Опис

Високоякісний Мицедій Вшенки Штамм К 17
Фасовка по 6 кг!
Це не порошок, а пророщений на високоякісному зерні міцелій (сажіни), який повністю готовий до використання і гарантує врожай протягом місяця.

1 кг. міцелия вешенки розрахована на 3 мішечки розміром 3575 см.

Лише найсвіжіший міцедій!

Шляпка сіра, кругла форма, товста, з цілісними краями, діаметром 6 до 12 см.

Гриби ростуть гроно.

Для вирощування використовують солому, бавовняний горіх, шелуху соняшника, відходи переробки кукурудзи.
Міцерія повністю росте за 12-15 днів.

Перші гриби з’являються через 21 день після інокуляції.
Чим вище інтенсивність освітлення, темніше буде колір капелюха.

Плоди вешенки, безперечно, є цінним продуктом харчування. Довгий час гриби були неоднозначними. Це вважалося рівнозначним м’ясу і яйцям, тому їх називали непотрібним продуктом. Останні дані хімічного складу вешенки показують, що вона містить усі необхідні для життя речовини (білки, жири, вуглеводи, мінерали, вітаміни), низькокалорійні, але навіть у невеликій кількості викликають відчуття ситості.
Гриби вешенку — це справжній скарб поживних речовин. За вмістом білка та амінокислотного складу вешенка, воно ближче до овочів, ніж до м’яса. У плодових тілах цього гриба виявлено велику кількість амінокислот (у тому числі незамінних), які не можуть синтезуватися в людському тілі і повинні харчуватися.
Важливим компонентом є вуглеводи (43,9%). Основна їх частина, що міститься у фракційній клітині клітини, нормалізує діяльність кишкової мікрофлори і сприяє виведення з організму холестерину та різних токсичних речовин.
У цьому грибі і органічні кислоти, і ферменти, що сприяють розщепленню жирів та глікогену.
За вмістом вітамінів вешенка міститься на рівні м’ясопродуктів, а за кількістю пантотенової кислоти вона перевищує овочі, фрукти, м’ясо, молоко та рибу. За вмістом біотіну вешенка - один з найбагатших цим вітаміном продукт (8-76 мкг/100 р.). Плодові тіла вешенки містять цілий комплекс вітамінів групи В, а вітамін В6 (піїдоксину) у ній більше, ніж у рибах і овочах. За вмістом вітаміну РР, який сприяє поліпшенню кровообігу, що перешкоджає утворенню тромбів у судинах і сприяє ліпшій роботі печінки та шлунка, вешенку можна прирівняти до грибів, що культивують. Окрім вітамінів у плідних тілах вешенки містяться вітаміни С, Р2, Е.
У вену міститься до 7-8% мінералів. Це і калій, що регулює роботу серцевого м'яза, і фосфор, який вступає в обмін речовин та в склад білків та нуклеїнових кислот, і залізо, що приймає участь в утворенні гемоглобіну та ряд ферментів, а також кальцій, кобальт, мідь, натрій та ряд інших необхідних елементів людського організму.
Споживання їжі з вешенки сприяє зниженню холестерину. Вона має антисклеротичний вплив. Окрім таких лікувальних властивостей, у ній містяться речовини, які перешкоджають утворенню пухлин.
Рейтинг оголошення:
1 голос
Схожі оголошення
Також часто шукають: