Головна Дім, сад Продукти Овочі, фрукти, гриби Гриби

Міцелій Печериць фасовка по 1 кг

285.00ГРН
Категорія рубрики: Грибы
Вид грибів: Указан в описании
Код товару: 1346651537

Опис

Міцелій грибів Печериця

Це не порошок, а пророщений на високоякісному зерні міцелій (саджанці), який повністю готовий до використання.

Фасовка по 1 кг!

1 кг. міцелію розрахований на 2м²

Високоврожайний

!!!Тривалого зберігання!!!

!!!Тільки самий найсвіжіший міцелій!!!

До складу печериць входить значна кількість вуглеводів, жирів, органічних кислот, мінеральних речовин і цілий комплекс вітамінів. Основними компонентами, складовими плодові тіла печериць, є азотисті речовини (60,3%), в тому числі білки - 32,1%, а також зольні елементи. Крім того, в плодових тілах багато азотистих сполук, таких, як пептони, аміди, пуринові і пиримидиновые підстави, амінокислоти. Дослідження показали, що в грибах присутні більше 20 амінокислот, у тому числі всі незамінні для харчування людини - метіонін, цистеїн, цистин, триптофан, треонін, лізин та фенілаланін.
Печериця містить у собі 88-92% води, цінні білки, вуглеводи, органічні кислоти, мінеральні речовини і вітаміни: РР (нікотинова кислота), Е, D, вітаміни групи B, залізо, фосфор, калій і цинк, корисний для імунної системи організму. За змістом фосфору печериці не поступаються рибопродуктів.
Калорійність цього гриба 27,4 ккал на 100 г, що дозволяє використовувати печериця в різноманітних дієтах і не позбавляти себе необхідних білків, мікроелементів і вітамінів. Низький вміст натрію дозволяє використовувати печериці в бессолевых дієтах.
Диабетики также могут употреблять эти грибы – ведь в них совсем не содержится сахара и жиров, особенно в маленьких и непритязательных шампиньонах. Содержание витаминов группы B в шампиньонах выше, чем в свежих овощах, особенно рибофлавина (B2) и тиамина, который помогает избежать головных болей и мигрени. А содержащаяся в шампиньоне пантотеновая кислота помогает снять усталость. Кроме того, эти замечательные грибы помогают поддерживать кожу в хорошем состоянии. Всё это говорит о том, что шампиньоны не только вкусные, но и весьма полезные грибы, которые необходимо включать в свой рацион. Їх низьку калорійність сприяє здоровому способу життя та підтримання фігури в тонусі.
Печериці рекомендують їсти під час дієти, оскільки в них багато калорій в порівнянні з іншими продуктами, але дуже багато білка, велика частина з якого легко усваиваивается.
Печериці містять у своєму складі і особливі речовини, що руйнують холестеринові бляшки. Вони сприяють і боротьбі з пухлинами.
Если употреблять в пищу шампиньоны, то можно уменьшить риск возникновения инфаркта или предупредить появление атеросклероза. Считается, что шампиньоны, на уровне с вешенками содержат в себе лизин и аргинин, которые отвечают за умственную деятельность человека, а также его память. Шампиньоны быстро утоляют голод, они сытные и способны регулировать аппетит человека. Однако, пользу приносят не только свежие грибы, но и засушенные. В частности, в сухом виде грибы рекомендуется употреблять при язвах желудка и гепатите. Вчені нещодавно відкрили ще одну здатність печериць – вони можуть сповільнити утворення зморшок на тілі та обличчі, а також поліпшити шкіру. А жінки часто використовують печериці в косметичних цілях, роблячи собі з них спеціальні маски для обличчя.
Японские исследователи установили, что шампиньоны отличаются повышенным содержанием аргинина и лизина, благотворно влияющих на развитие памяти и умственных способностей человека. Зольная часть грибов представлена в основном такими элементами, как фосфор, калий, сера, кальций, марганец и магний. Среди минеральных веществ основное место принадлежит солям фосфора (84 мг на 100 г сухой массы) и калия (277 мг на 100 г сухой массы). По содержанию солей фосфора шампиньоны можно приравнять к рыбным продуктам.
Сухі гриби, печериці, корисні при гепатиті і виразці шлунка. У народній медицині печериці рекомендують також як антидиабетическое і знижує рівень холестерину засіб.
Рейтинг оголошення:
1 голос
Схожі оголошення
Також часто шукають: