Оголошення не активне, знайдіть інші пропозиції в категорії: Бакалія
Архів: Локшина швидкого приготування мівіна без спецій 350г (Китай)
165.00ГРН
Категорія рубрики: | Макаронні вироби |
---|---|
Вид: | Лапша |
Торгова марка: | Указана в описании |
Країна виробник: | Китай |
Тип: | Рамен |
---|---|
Вес: | 350 |
Рецепт приготовления: | Заварить кипятком на 3-4 минуты |
Код/Артикул: | 84990 |
Код товару: | 1982268230 |
Опис
Локшина швидкого приготування мівіна без спецій 350г (Китай)
Пшенична локшина швидкого приготування — різновид макаронних виробів, що є довгими вузькими смугами тіста. Виготовляється з борошна, замішаного на воді з додаванням яєчного порошку.
Що, власне, відрізняє локшину, приготовану китайською, від усіх інших варіантів? Про це ви дізнаєтесь із нашого сьогоднішнього рецепту.
Про різноманітні страви китайської та японської кухні багато хто з нас дізнався завдяки старанній роботі різних служб доставки їжі додому. Колись вони просто з'явилися практично з нізвідки, а тепер багато хто божеволіє по суші, хе, ролах і, звичайно ж, китайській локшині. Остання за популярністю може зрівнятися з ролами – настільки вона сподобалася шанувальникам смачної їжі.
Якогось єдиного рецепту приготування локшини китайською не існує. Справа в тому, що за цією самою технологією – «по-китайськи», можна приготувати і яєчну локшину, і гречану, і рисову, і звичайнісіньку пшеничну, в тому числі навіть спагетті. Тут не у використанні конкретного виду локшини, а методиці її приготування. Китайська локшина – це завжди пікантно, це насичений яскравий смак, що складається з ароматів соєвого соусу, імбиру, теріяку (Ці види соусу також можна купити в нашому магазині) та овочевих ноток. Без овочів приготувати локшину по-китайськи неможливо. Вони завжди використовуються для цієї страви удосталь. А ось м'ясо, птах, риба чи морепродукти – вже питання особистих уподобань.
Пшенична локшина швидкого приготування — різновид макаронних виробів, що є довгими вузькими смугами тіста. Виготовляється з борошна, замішаного на воді з додаванням яєчного порошку.
Що, власне, відрізняє локшину, приготовану китайською, від усіх інших варіантів? Про це ви дізнаєтесь із нашого сьогоднішнього рецепту.
Про різноманітні страви китайської та японської кухні багато хто з нас дізнався завдяки старанній роботі різних служб доставки їжі додому. Колись вони просто з'явилися практично з нізвідки, а тепер багато хто божеволіє по суші, хе, ролах і, звичайно ж, китайській локшині. Остання за популярністю може зрівнятися з ролами – настільки вона сподобалася шанувальникам смачної їжі.
Якогось єдиного рецепту приготування локшини китайською не існує. Справа в тому, що за цією самою технологією – «по-китайськи», можна приготувати і яєчну локшину, і гречану, і рисову, і звичайнісіньку пшеничну, в тому числі навіть спагетті. Тут не у використанні конкретного виду локшини, а методиці її приготування. Китайська локшина – це завжди пікантно, це насичений яскравий смак, що складається з ароматів соєвого соусу, імбиру, теріяку (Ці види соусу також можна купити в нашому магазині) та овочевих ноток. Без овочів приготувати локшину по-китайськи неможливо. Вони завжди використовуються для цієї страви удосталь. А ось м'ясо, птах, риба чи морепродукти – вже питання особистих уподобань.
Рейтинг оголошення: