Оголошення не активне, знайдіть інші пропозиції в категорії: М'ясо, птиця
Ковбаса салямі БМК Італійська сиров'ялена першого сорту 1 кг
239.50ГРН
Категорія рубрики: | Ковбасні вироби і делікатеси |
---|---|
Продукція: | Колбасные изделия |
Вид виробів: | Колбаса |
Способ приготовления: | Сирокопчена ковбаса |
---|---|
Сорт: | 1 сорт |
Вид упаковки: | Целый вакуум |
Весовой или штучный товар: | Весовой товар |
Страна-производитель товара: | Украина |
Код товару: | 2384 |
Опис
Сал. Італійська с/в1с
Живильні характеристики
Жиры, г/100г - 27.4
Белки, г/100г - 15.7
Калорийность, - ккал/100г - 310.3
кДж/100г - 1297
Склад: яловичина першого сорту, шпик боковий, яловичина вищого сорту, свинина нежирна, філе куряче, вода, сіль, комбіновані суміші харчових добавок: підсилювач смаку (Е621), декстроза, регулятор кислотності (Е451), ароматизатори, антиоксиданти (Е316, Е300), мальтодекстрин, спеції, цукри, часник, нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Живильні характеристики
Жиры, г/100г - 27.4
Белки, г/100г - 15.7
Калорийность, - ккал/100г - 310.3
кДж/100г - 1297
Склад: яловичина першого сорту, шпик боковий, яловичина вищого сорту, свинина нежирна, філе куряче, вода, сіль, комбіновані суміші харчових добавок: підсилювач смаку (Е621), декстроза, регулятор кислотності (Е451), ароматизатори, антиоксиданти (Е316, Е300), мальтодекстрин, спеції, цукри, часник, нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Рейтинг оголошення: