Оголошення не активне, знайдіть інші пропозиції в категорії: М'ясо, птиця
Ковбаса БМК Київська сиров'ялена вищого сорту 1 кг
304.50ГРН
Категорія рубрики: | Ковбасні вироби і делікатеси |
---|---|
Продукція: | Колбасные изделия |
Вид виробів: | Колбаса |
Торговая марка: | ТМ "Безлюдовский МК" |
---|---|
Способ приготовления: | Сирокопчена ковбаса |
Сорт: | Висший сорт |
Вид упаковки: | Целый вакуум |
Весовой или штучный товар: | Весовой товар |
Страна-производитель товара: | Украина |
Код товару: | 2383 |
Опис
Ковбаса Баликова напівкопчена першого сорту
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - 13,1g, жири - не більше 26,1g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1369,1kJ, (327kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), свинина напівжирна (48%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний (2%), стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, цукор, спеції та екстракти спецій (перець чорний,горіх мускатний, кардамон), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - 13,1g, жири - не більше 26,1g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1369,1kJ, (327kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), свинина напівжирна (48%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний (2%), стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, цукор, спеції та екстракти спецій (перець чорний,горіх мускатний, кардамон), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Рейтинг оголошення: