Головна Дім, сад Продукти Бакалія Макаронні вироби

Корейська локшина Nong Shim Soon Veggie Ramyun швидкого приготування 112g (Корея)

135.00ГРН
Категорія рубрики: Макаронні вироби
Вид: Лапша
Торгова марка: Указана в описании
Країна виробник: Южная Корея
Вес: 112
Состав: Пшеничная мука, картофельный крахмал, пальмовое масло, соль, овощи (морковь, грибы, зелёный лук, перец чили красный, мальтодекстрин, белок сои, сахар, вода, Д-глюкоза, тапиоковый крахмал, соевый соус, кукурузный белок, углекислый натрий, экстракт из дрожжей, ароматизатор, кукурузная мука, протеин пшеницы, фосфат натрия, порошок (перец чили красный, чеснок, грибы, лук, соевые бобы, имбирь, экстракт редьки, экстракт соевых ростков, экстракт из морской капусты, экстракт анчоуса), специи, токоферолы, экстракт жирных кислот (Е475), высокофруктозный кукурузный сироп, рибофлавин, соевый лецитин.
Код/Артикул: 19037
Код товару: 1166068898

Опис

Відмінність локшини Рамен Soon Veggie Ramyun від інших продуктів корейського бренду Nong Shim у тому, що вона не містить м'яса та інгредієнтів тваринного походження, а є вегетаріанським продуктом. Також це даремний продукт, про що свідчить спеціальний знак на упаковці. Варто зазначити, що локшина є досить гострою, що не дивно. Адже перець чилі та інші пекучі спеції – основа приправи для корейської локшини Рамен швидкого приготування.
Кип'ятити воду
У киплячу воду покласти локшину.
Готувати
Дайте локшині повністю приготуватися протягом 3-4 хвилин.
Промивання локшини
Витягнути локшину з води, промити прохолодною водою і змішати з чудовим соусом.
Подання
Подавайте і готуйтеся насолоджуватися!
Soon Veggie Ramyun Nong Shim
Пікантний овочевий рамен має свої прості, але ситні смаки, які сподобаються навіть любителям м'яса.
Nong Shim робить найкращий суп з локшиною.
Так, у вегетаріанській суп із локшиною Veggie немає м'яса. Але він сповнений смаків і дуже смачний. Овочевий рамен має свої освіжаючі і прості, але ситні смаки, які сподобаються навіть любителям м'яса.
Рейтинг оголошення:
1 голос
Схожі оголошення
Також часто шукають: