Кероб сирий, дроблені стручки 250 грамів
40.00ГРН
Вид: | Диетическое питание |
---|
Тип: | Вегетарианские продукты |
---|---|
Упаковка: | Дой-пак |
Количество в упаковке: | 1 |
Вес: | 250 |
Срок годности: | 24 |
Состав: | Кероб стручки |
Код/Артикул: | K02 |
Код товару: | 1387037379 |
Опис
Кероб — стручки ріжкового дерева містять до 50% цукрів. Дроблений кероб можна просто гризти. Він не надто твердий, помірно солодкий, смак схожий на какао. А можна розмолоти в кавомолці та зробити напій або використовувати в приготуванні різних солодощів. Тільки попередньо вийняти насіння, воно у кероба дуже тверде.
Кероб дуже корисний, тому що він:
- багатий натуральними харчовими волокнами, які чинять сприятливий ефект на мікрофлору кишківника;
— містить багатий набір вітамінів і мінеральних речовин. На 8% складається з протеїну та містить вітаміни А, В, В2 і D. У ньому міститься багато кальцію, фосфору, калію та магнію, а також у ньому містяться залізо, мідь, нікель, барій і марганець;
-значно знижує засвоювання надлишку холестерину під час щоденного приймання їжі. Його гіпохолестеринова здатність удвічі сильніша, ніж в інших харчових волокон;
- на відміну від кави та какао, не містить психотропних речовин: кофеїну та теоброміну;
— містить великі вуглеводи (цукри) та дубильні речовини. Вуглеводи роблять кероб клейким і здатним поглинати воду та діяти як загусник. Дубильні речовини кероба зв'язують токсини, у такий спосіб дезактивуючи їх.
Кероб дуже корисний, тому що він:
- багатий натуральними харчовими волокнами, які чинять сприятливий ефект на мікрофлору кишківника;
— містить багатий набір вітамінів і мінеральних речовин. На 8% складається з протеїну та містить вітаміни А, В, В2 і D. У ньому міститься багато кальцію, фосфору, калію та магнію, а також у ньому містяться залізо, мідь, нікель, барій і марганець;
-значно знижує засвоювання надлишку холестерину під час щоденного приймання їжі. Його гіпохолестеринова здатність удвічі сильніша, ніж в інших харчових волокон;
- на відміну від кави та какао, не містить психотропних речовин: кофеїну та теоброміну;
— містить великі вуглеводи (цукри) та дубильні речовини. Вуглеводи роблять кероб клейким і здатним поглинати воду та діяти як загусник. Дубильні речовини кероба зв'язують токсини, у такий спосіб дезактивуючи їх.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}