Картопляна локшина 1кг (Китай)
470.25ГРН
Категорія рубрики: | Макаронні вироби |
---|---|
Країна виробник: | Китай |
Вес: | 1 |
---|---|
Состав: | Картофельный крахмал, вода |
Код/Артикул: | 18K1 |
Код товару: | 1752686067 |
Опис
Картопляна локшина – це традиційний азіатський кулінарний інгредієнт, на північному сході Китаю та в Японії. Китайською назвою цього продукту є "лапі", а в японських магазинах його можна зустріти під ім'ям "харусамі". Як і інші види крохмальної локшини, вона чудово вбирає смак і аромат соусу, тому ідеально доповнює будь-яку холодну або гарячу страву.
На відміну від схожої на неї фунчози, крохмальна локшина має власний делікатний смак, який чудово поєднується з овочами та м'ясом, але особливо добре гармонує з різними дарами моря.
Картопляна локшина - це дуже корисний для здоров'я продукт, який у минулому служив основною їжею невловимих воїнів ніндзя. Вона легко заповнює нестачу енергії та збільшує працездатність. Мінеральний склад цього продукту дозволяє забезпечити організм усіма необхідними йому мікроелементами, а вітаміни групи В, що містяться в локшині, сприяють поліпшенню роботи нервової системи.
Вариться локшина з картопляного крохмалю швидко, близько 3-7 хвилин. У готовому вигляді її нитки стають напівпрозорими і набувають легкого глянсового блиску. Замість варіння її можна обсмажити у фритюрі, щоб отримати незвичайну хрумку закуску.
На відміну від схожої на неї фунчози, крохмальна локшина має власний делікатний смак, який чудово поєднується з овочами та м'ясом, але особливо добре гармонує з різними дарами моря.
Картопляна локшина - це дуже корисний для здоров'я продукт, який у минулому служив основною їжею невловимих воїнів ніндзя. Вона легко заповнює нестачу енергії та збільшує працездатність. Мінеральний склад цього продукту дозволяє забезпечити організм усіма необхідними йому мікроелементами, а вітаміни групи В, що містяться в локшині, сприяють поліпшенню роботи нервової системи.
Вариться локшина з картопляного крохмалю швидко, близько 3-7 хвилин. У готовому вигляді її нитки стають напівпрозорими і набувають легкого глянсового блиску. Замість варіння її можна обсмажити у фритюрі, щоб отримати незвичайну хрумку закуску.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}