Какао-порошок темний алкалізований 20-22% 250 г
99ГРН
Категорія рубрики: | Какао |
---|---|
Країна виробник: | Украина |
Тип: | Какао-порошок |
---|---|
Жирность: | 22 |
Вес: | 250 |
Упаковка: | Пакет |
Код/Артикул: | 4999 |
Код товару: | 2389522187 |
Опис
Натуральний, алкалізований. Насиченого темного кольору.
Для приготування напоїв, шоколаду, випічки, кондитерських виробів.
Какао-порошок виходить через подрібнення в порошок маложирного какао-жмиху, отриманого внаслідок пресування какао-тертого. Какао-порошок застосовується в кондитерській, хлібопекарній і молочній промисловості. Какао використовують для приготування кондитерських виробів, десертів, шоколадних напоїв. Для приготування напою до порошку зазвичай додають цукор і молоко. У какао міститься дуже багато білків, жирних кислот, які сприятливо регулюють кількість холестерину в крові людини. Какао-порошок містить клітковину, вітаміни, найважливішу з яких — фолієва кислота. У какао-порошку дуже багато цинку та заліза, цей продукт є передовим за вмістом цих мінералів.
Для приготування напоїв, шоколаду, випічки, кондитерських виробів.
Какао-порошок виходить через подрібнення в порошок маложирного какао-жмиху, отриманого внаслідок пресування какао-тертого. Какао-порошок застосовується в кондитерській, хлібопекарній і молочній промисловості. Какао використовують для приготування кондитерських виробів, десертів, шоколадних напоїв. Для приготування напою до порошку зазвичай додають цукор і молоко. У какао міститься дуже багато білків, жирних кислот, які сприятливо регулюють кількість холестерину в крові людини. Какао-порошок містить клітковину, вітаміни, найважливішу з яких — фолієва кислота. У какао-порошку дуже багато цинку та заліза, цей продукт є передовим за вмістом цих мінералів.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}