Головна Дім, сад Продукти Бакалія Сухі приправи, спеції і прянощі

Хмелі-сунелі 100 грамів

52.00ГРН
Код товару: 1520828173

Опис

Зверніть увагу, що це свіжомелена ароматна приправа хмелі-сунелі, і вона не містить ароматизаторів, різних e-добавок, модифікаторів, загусників, підсилювачів смаку (глутамату натрію). До складу наших приправ входять тільки натуральні прянощі, на відміну від більшості аналогічних продуктів.Ви можете купити хмелі-сунелі з доставкою Києвом та Україною.Склад хмелі-сунеліперець червоний мелений (чилі),коріандр мелений,пажитник мелений,лавровий лист мелений,майоран,базилік,петрушка сушена,кріпить насіння,кріп сушені листя,куркумагірчичне насіння.Хмелі-сунелі — традиційна кавказька пряна, але не гостра приправа, яка з давніх часів є невіддільною частиною грузинської кухні.Хмелі-сунелі в перекладі з грузинської мови означає «суха пряність», тобто приправа складається зі свіжомелених прянощів і спецій. Трави, прянощі та спеції береться в рівних частинах, але крім червоного перцю.Приправа має приємний запашний аромат, має зеленуватий відтінок і пікантний смак. Хмелі-сунелі ідеально підходить до баранини, яловичини, свинини та птиці, добре поєднується з пікантними соусами та заливками, доповнити страви з риби й овочів. Практично не замінюючи в приготуванні сації, аджики, чахохбіли та харчо.Рецепти з хмелі-сунеліГрузинський харчо з куркиІнгредієнти:1 шт. курячої грудинки3 ст.л. рису2 луковица2 зубчики часнику200 мл томатної пастихмелі-сунелі, лавровий лист, сіль, чорний перецьПриготування:Курячу грудинку з цибулиною відварити в соняшниковій воді, бульйон залишити.Добре промитий рис засипати в бульйон.Цибуля нарізати кубиками та смажити до золотистого кольору, після чого додати томатну пасту і 3-4 ложки курячого бульйону.Томатну суміш і порізане відварне м'ясо курки засипати до рису. Варити на 10-15 хвилин.На смак додати в суп за 5 хвилин до закінчення варіння хмелі-сунелі, сіль, перець і натертий часник.Прочитавши в тему: Класичний рецепт супу харчо зі свининиРецепт домашньої аджики з червоним перцемІнгредієнти:1 кг болгарського м'ясистого червоного перцю0,5 кг помідорів0,5 кг червоного перцю чилі4 ч. л. коріандру8 зубчиків часнику2 ч. л. хмелі-сунеліПриготування:Перці та помідори добре промити, видалити насіння й подрібнити в блендері або через м'ясорубку.Додати натертий часник, хмелі-сунелі, коріандр подрібнений, сіль (за смаком).
Рейтинг оголошення:
1 голос
Схожі оголошення
Також часто шукають: