Фермент рідкий Супер Мая
99ГРН
| Категорія рубрики: | Ветпрепарати |
|---|
| Код товару: | 2239141424 |
|---|
Опис
Опис
Закваска сирна, рідка, що містить ренін. Ренін — молокосвертувальний фермент рослинного походження, застосовується для приготування сиру та бринзи в домашніх умовах. Усередині паковання є інструкція з використання ферменту для виготовлення сиру, з рецептами. Склад: мікробіальна протеаза (М. meehei/1%); вода, сіль (15%); бензоат натрію (антимікробний). Властивості: за амінокислотним складом мікробіальний ренін порівнянний із сичужним яловичим пепсином; не містить генно-модифікованих організмів (ГМО); є продуктом рослинного походження; може використовуватися для приготування сирів із овечого, козячого, буйволового та коров'ячого молока.
Інструкція для застосування Ферменту рідкого Супер Мая, сирна закваска 88 мл Intermak
Закваска сирна, рідка, що містить ренін.
Ренін — молокосвертувальний фермент рослинного походження, застосовується для приготування сиру та бринзи в домашніх умовах.
Склад:
мікробіальна протеаза (М. meiehei/1%)
вода, сіль (15%)
бензоат натрію (антимікробний)
Властивості:
за амінокислотним складом мікробіальний ренін порівнянний із сичужним яловичим пепсином
не містить генно-модифікованих організмів (ГМО)
є продуктом рослинного походження
може використовуватися для приготування сирів із овечого, козячого, буйволячого та коров'ячого молока
Застосування:
Для приготування бринзи та сиру використовують 20-25 мл рідкого ферменту на 100 л молока, що має температуру + 32 °C — + 38 °C.
Усередині паковання є інструкція з використання ферменту для виготовлення сиру, з рецептами.
Умови зберігання: Зберігати за температури від +4 °C до +30 °C.
Термін зберігання: 2 роки.
Закваска сирна, рідка, що містить ренін. Ренін — молокосвертувальний фермент рослинного походження, застосовується для приготування сиру та бринзи в домашніх умовах. Усередині паковання є інструкція з використання ферменту для виготовлення сиру, з рецептами. Склад: мікробіальна протеаза (М. meehei/1%); вода, сіль (15%); бензоат натрію (антимікробний). Властивості: за амінокислотним складом мікробіальний ренін порівнянний із сичужним яловичим пепсином; не містить генно-модифікованих організмів (ГМО); є продуктом рослинного походження; може використовуватися для приготування сирів із овечого, козячого, буйволового та коров'ячого молока.
Інструкція для застосування Ферменту рідкого Супер Мая, сирна закваска 88 мл Intermak
Закваска сирна, рідка, що містить ренін.
Ренін — молокосвертувальний фермент рослинного походження, застосовується для приготування сиру та бринзи в домашніх умовах.
Склад:
мікробіальна протеаза (М. meiehei/1%)
вода, сіль (15%)
бензоат натрію (антимікробний)
Властивості:
за амінокислотним складом мікробіальний ренін порівнянний із сичужним яловичим пепсином
не містить генно-модифікованих організмів (ГМО)
є продуктом рослинного походження
може використовуватися для приготування сирів із овечого, козячого, буйволячого та коров'ячого молока
Застосування:
Для приготування бринзи та сиру використовують 20-25 мл рідкого ферменту на 100 л молока, що має температуру + 32 °C — + 38 °C.
Усередині паковання є інструкція з використання ферменту для виготовлення сиру, з рецептами.
Умови зберігання: Зберігати за температури від +4 °C до +30 °C.
Термін зберігання: 2 роки.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}