Спеції Рівне
-
Желе зі смаком Тропічні фрукти ТМ IRIS
20 ГРНЖеле зі смаком Тропічні фрукти ТМ IRISКонцентрат харчовий. Суха десертна суміш.Спосіб приготування: в 400 мл/ml гарячо -
Желе зі смаком Мохіто ТМ IRIS
20 ГРНЖеле зі смаком Мохіто ТМ IRISКонцентрат харчовий. Суха десертна суміш.Спосіб приготування: в 400 мл/ml гарячої кип'яче -
Желе зі смаком Коли ТМ ІРІС
20 ГРНЖеле зі смаком Коли ТМ IRISКонцентрат харчовий. Суха десертна суміш.Спосіб приготування: в 400 мл/ ml гарячої кип'ячен -
Сухарі панірувальні хлібні 1кг.HoReCa ТМ Ямуна
80 ГРНСухарі панірувальні виготовлені з відбірного борошна вищого ґатунку. Використовуються для панірування (обсипання) куліна -
-
Розпушувач ТМ Ямуна
90 ГРНВикористовується для швидкого приготування різних видів тіста.Збільшує обєм хлібобулочних виробів, І ,якщо раніше господ -
Желатин швидкорозчинний 15г ТМ IRIS
15 ГРНЖелатин харчовий швидкорозчиннийВикористовується для приготування м'ясних та рибних заливних страв, фруктових желе, дес -
Желе зі смаком Лісових ягід 90г ТМ IRIS(Я000224)
20 ГРНЖеле зі смаком Лісових ягід ТМ IRISКонцентрат харчовий. Суха десертна суміш.Спосіб приготування: в 400 мл/ ml гарячої -
Желе зі смаком Персика 90гТМ IRIS(Я000223)
20 ГРНЖеле зі смаком персика ТМ IRISКонцентрат харчовий. Суха десертна суміш.Спосіб приготування: в 400 мл/ml гарячої кип'яч -
Желе зі смаком Лимона 90ТМ IRIS (Я000222)
20 ГРНЖеле зі смаком лимона ТМ IRISКонцентрат харчовий. Суха десертна суміш.Спосіб приготування: в 400 мл/ml гарячої кип'яче -
Желе зі смаком Полуниці 90г ТМ IRIS (Я000219)
20 ГРНЖеле зі смаком полуниці ТМ IRISКонцентрат харчовий. Суха десертна суміш.Спосіб приготування: в 400 мл/ml гарячої кип'я -
Желе зі смаком Ківі 90ТМ IRIS (Я000221)
20 ГРНЖеле зі смаком Ківі ТМ IRISКонцентрат харчовий. Суха десертна суміш.Спосіб приготування: в 400 мл/ml гарячої кип'ячено -
Желе зі смаком Малини 90гТМ IRIS (Я000219)
20 ГРНЖеле зі смаком малини ТМ IRISКонцентрат харчовий. Суха десертна суміш.Спосіб приготування: в 400 мл/ml гарячої кип'яче -
Желе зі смаком Апельсина 90г ТМ IRIS (Я000220)
20 ГРНЖеле зі смаком апельсина ТМ IRISКонцентрат харчовий. Суха десертна суміш.Спосіб приготування: в 400 мл/ ml гарячої кип -
Желе зі смаком Вишні 90г ТМ IRIS(Я000217)
20 ГРНЖеле зі смаком ВишніЖеле зі смаком вишня ТМ IRISКонцентрат харчовий. Суха десертна суміш.Спосіб приготування: в 400 м -
Кислота лимонна 1000 г ТМ Ямуна (Я000139)
120 ГРНКислота лимонна Незамінна помічниця в приготуванні кондитерських виробів, джему, повидла, варення, всіляких напоїв, а -
Сухарі панірувальн( коробка) 130 гр ТМ Ямуна (Я00037)
15 ГРНСухарі панірувальні виготовлені з відбірного борошна вищого ґатунку. Використовуються для панірування (обсипання) куліна -
Кислота лимонна 100 г. ТМ Ямуна (Я00030)
15 ГРННезамінна помічниця в приготуванні кондитерських виробів, джему, повидла, варення, всіляких напоїв, а також при консерва -
Лимонна кислота 20 г ТМ Ямуна (Я00029)
5 ГРННезамінна помічниця в приготуванні кондитерських виробів, джему, повидла, варення, всіляких напоїв, а також при консерва -
Желююча суміш Желефікс 3:1 ТМ Ямуна
16 ГРНЖелююча суміш “Желефікс 3:1”Призначена для швидкого приготування варення, джему, повидла та желе з невеликим вмістом ц -
Агар-агар харчовий 8г ТМ Ямуна
20 ГРНАгар-агарАгар-агар використовують для приготування мармеладу, зефіру, пташиного молока, желе, суфле, для отримання м'яс -
Згущувач сметани харчовий 12г ТМ Ямуна (Я0009)
7 ГРНВикористовується для виготовлення кондитерських кремів на основі сметани або вершків, десертів, морозива,а також майонез -
Розпушувач тіста харчовий 18г ТМ Ямуна (Я0008)
5 ГРНВикористовується для швидкого приготування різних видів тіста.Збільшує обєм хлібобулочних виробів, І ,якщо раніше господ -
Дріжджі хлібопекарські сухі( швидкодіючі) 11г ТМ Ямуна (Я00010)
6 ГРНВикористовуються в основному для тіста.Завдяки яким домашній хліб та здоба завжди виходять пухкими та ароматичними.Найкр -
Дріжджі хлібопекарські сухі(швидкорозчинні) 100г ТМ Ямуна (Я00011)
30 ГРНДріжді сухі використовують у випічці.Вони ні скільки не поступаються пресованим дріжджам за якістю та роблять страви пов