Сухі приправи, спеції і прянощі Рівненська область – приправи
-
Приправа зі смаком овочів «12 овочів і трав» 75г ТМ Перчик
17 ГРНПриправа зі смаком овочів «12 овочів і трав»Суміш пряно-ароматичнаВикористовується в приготуванні перших та других стр -
Приправа зі смаком грибів "Грибна" 75г ТМ Перчик
16 ГРНПриправа зі смаком грибів "Грибна"Суміш пряно-ароматичнаВикористовується в приготуванні перших та других страв для над -
Желе зі смаком Мохіто ТМ IRIS
20 ГРНЖеле зі смаком Мохіто ТМ IRISКонцентрат харчовий. Суха десертна суміш.Спосіб приготування: в 400 мл/ml гарячої кип'яче -
Сухарі панірувальні хлібні 1кг.HoReCa ТМ Ямуна
80 ГРНСухарі панірувальні виготовлені з відбірного борошна вищого ґатунку. Використовуються для панірування (обсипання) куліна -
-
Приправа до шашлику та реберець 30г. ТМ IRIS
20 ГРНСерія приправ BBQ & GRILL це добірно підібрані натуральні спеції та прянощі, що нададуть стравам, приготуванням на грилі -
Приправа Саванська Сіль. ТМ IRIS 50г
20 ГРНСванська сільлегендарна грузинська приправа, рецепт якої передається з покоління в покоління. Пікантно-пряна композиція -
Приправа до шашлику 1000г ТМ IRIS (Я000145)
200 ГРНПриправа до шашлику Суміш пряно-ароматична. Використовується для маринування м’яса перед смаженням на мангалі. Одного -
Приправа зі смаком яловичини «М'ясна» 75г ТМ Перчик
16 ГРНПриправа зі смаком яловичини «М’ясна»Суміш пряно-ароматичнаВикористовується в приготуванні перших та других страв для -
Желе зі смаком Тропічні фрукти ТМ IRIS
20 ГРНЖеле зі смаком Тропічні фрукти ТМ IRISКонцентрат харчовий. Суха десертна суміш.Спосіб приготування: в 400 мл/ml гарячо -
Розпушувач ТМ Ямуна
90 ГРНВикористовується для швидкого приготування різних видів тіста.Збільшує обєм хлібобулочних виробів, І ,якщо раніше господ -
Кориця ціла (палички) 0,500 г HoReCa ТМ Ямуна
450 ГРНКориця ціла(палички)- це солодкі прянощі, що використовуються в кулінаріі для надання аромату та пікантного смаку кондит -
Коріандр мелений 800г Ямуна (Я000234) HoReCa
100 ГРНКоріандр мелений Коріандр - одна з найдавніших пряних рослин. Має приємний пряний запах і смак. Використовується в кул -
Перець чорний мелений 1000г Ямуна (Я000236)
550 ГРНПерець чорний мелений 1 кг Перець чорний - найбільш відома і найбільш універсальна спеція, має сильний гострий смак та -
Приправа Вірменська 25г ТМ IRIS (Я000198)
12 ГРНПриправа Вірменська Суміш пряно-ароматична.Вірменська приправа - це оригінальна композиція з трав та прянощів, яка на -
Приправа Кавказька 25г ТМ IRIS(Я000196)
12 ГРНПриправа Кавказька Суміш пряно-ароматична.Кавказька приправа є однією з найбільш відомих у світі сумішей пряних трав -
Приправа Хмелі-Сунелі 20г ТМ IRIS (Я000192)
12 ГРНПриправа "Хмелі-сунелі" Суміш пряно-ароматична. "Хмелі-сунелі" - одна з найбільш відомих приправ кавказької кухні. Ори -
Приправа Каррі 25г ТМ IRIS (Я000184)
12 ГРНПриправа "Карі" Суміш пряно-ароматична.Каррі - це найбільш популярна, універсальна і широко відома у світі індійська -
Приправа до борщу 25г ТМ IRIS (Я000182)
12 ГРНПриправа "До борщу" Суміш пряно-ароматична.Борщ - характерна страва української національної кухні. Завдяки ретельно -
Приправа до котлет 25г ТМ IRIS (Я000181)
12 ГРНПриправа "До котлет" Суміш пряно-ароматична. Котлети - найбільш уживана страва повсякденної кухні. Існує безліч рецепт -
Приправа до картоплі 25г ТМ IRIS (Я000180)
12 ГРНПриправа "До картоплі" Суміш пряно-ароматична.Страви з картоплі - найулюбленіші та найуживаніші страви в повсякденні. -
Приправа до шашлику 25г ТМ IRIS (Я000176)
12 ГРНПриправа "До шашлику" Суміш пряно-ароматична.Використовується для маринування м’яса перед смаженням на мангалі. Одног -
Приправа до плову 25г ТМ IRIS (Я000177)
12 ГРНПриправа "До плову" Суміш пряно-ароматична. Надасть плову східного пікантного смаку та витонченого екзотичного аромату -
Приправа до риби 25г ТМ IRIS (Я000173)
12 ГРНПриправа “До риби” Суміш пряно-ароматична.Використовується для приготування різноманітних страв, фаршів з риби та мор -
Приправа до супу 25г Ямана (Я000174)
13 ГРНПриправа "До супу" Суміш пряно-ароматична.Спеціально підібраний набір прянощів використовується для приготування рибн