Глід плоди (пак/50 грамів)
90ГРН
| Стан: | Новий |
|---|
| Код/Артикул: | 9 |
|---|---|
| Код товару: | 1076869978 |
Опис
Глід плоди — лат назва CRATAEGUS — «сильний».
ГЛОД /народна назва/ був відомий уже в Вавилоні.
Збирають зрілі плоди глоду, видаляючи плодоніжки, недозрілі та зіпсовані плоди. Сушать за температури 50-60 градусів у сушарках, можна в гарячих печах і на сонці.
Плоди глоду містять органічні кислоти (аскорбінову, вінокамічну, лимонну), флавоноїди, пектини, каротин, сапоніни, фруктозу та крохмаль. Про корисні властивості глоду було відомо з давніх часів, а як він виручав під час війни, у зв'язку з браком серцевих препаратів.
Показання до застосування плодів глоду:
- проявляє кардіотонічні, спазмолітичні, гіпотензивні, седативні та десенсибілізувальні якості,
- у разі серцевої слабкості після одужання від виснажливих нездужань,
- у разі гіпертензії,
- здатний забезпечувати глибокий, міцний сон, після пробудження якого не виникає стан психічного збудження,
- застосовується у разі різних захворювань серцевого м'яза,
- посилює кровопостачання коронарних судин і судин головного мозку,
- у разі атеросклерозу знижує рівень холестерину в крові,
— уповільнює процес старіння.
Характерна особливість глоду — це те, що немає кумулятивного ефекту та не дає побічних ефектів.
Особливо хочеться зазначити, що терапевтичний ефект препаратів глоду залежить від дози. Якщо малі дози впливають тонізувальний на серцевий м'яз, то великі дози є чудовим спазмолітичним і седативним засобом.
Застосування плодів глоду:
Внутрішньо: настоянка плодів — 10 грамів сухих подрібнених плодів на 100 мл 70% спирту або горілки, настоювати упродовж 14 днів у темному місці, проціджують і приймають по 30-40 крапель із водою тричі на день.
- настій плодів — 15 грамів або 1 столова ложка сухих, подрібнених ягід на 200 мл окропу, настоювання 10 хвилин і п'ють по 1/3 склянки 2-3 рази на день.
Плоди глоду входять до складу різноманітних зборів: серцевих, гіпотензивних, заспокійливих, спазмолітичних та ін.
ПРОТИВОПОКАЗАННЯ — суворо дотримуватися призначених доз!
ГЛОД /народна назва/ був відомий уже в Вавилоні.
Збирають зрілі плоди глоду, видаляючи плодоніжки, недозрілі та зіпсовані плоди. Сушать за температури 50-60 градусів у сушарках, можна в гарячих печах і на сонці.
Плоди глоду містять органічні кислоти (аскорбінову, вінокамічну, лимонну), флавоноїди, пектини, каротин, сапоніни, фруктозу та крохмаль. Про корисні властивості глоду було відомо з давніх часів, а як він виручав під час війни, у зв'язку з браком серцевих препаратів.
Показання до застосування плодів глоду:
- проявляє кардіотонічні, спазмолітичні, гіпотензивні, седативні та десенсибілізувальні якості,
- у разі серцевої слабкості після одужання від виснажливих нездужань,
- у разі гіпертензії,
- здатний забезпечувати глибокий, міцний сон, після пробудження якого не виникає стан психічного збудження,
- застосовується у разі різних захворювань серцевого м'яза,
- посилює кровопостачання коронарних судин і судин головного мозку,
- у разі атеросклерозу знижує рівень холестерину в крові,
— уповільнює процес старіння.
Характерна особливість глоду — це те, що немає кумулятивного ефекту та не дає побічних ефектів.
Особливо хочеться зазначити, що терапевтичний ефект препаратів глоду залежить від дози. Якщо малі дози впливають тонізувальний на серцевий м'яз, то великі дози є чудовим спазмолітичним і седативним засобом.
Застосування плодів глоду:
Внутрішньо: настоянка плодів — 10 грамів сухих подрібнених плодів на 100 мл 70% спирту або горілки, настоювати упродовж 14 днів у темному місці, проціджують і приймають по 30-40 крапель із водою тричі на день.
- настій плодів — 15 грамів або 1 столова ложка сухих, подрібнених ягід на 200 мл окропу, настоювання 10 хвилин і п'ють по 1/3 склянки 2-3 рази на день.
Плоди глоду входять до складу різноманітних зборів: серцевих, гіпотензивних, заспокійливих, спазмолітичних та ін.
ПРОТИВОПОКАЗАННЯ — суворо дотримуватися призначених доз!
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}