Борошно сочевиці червоної 250 гр
53.00ГРН
Категорія рубрики: | Борошно, крупи, сухе молоко |
---|---|
Вид: | Борошно |
Код товару: | 1759908910 |
---|
Опис
Борошно з сочевиці виробляється з червоної сочевиці, яку злегка обсмажують, потім ретельно перемелюється в дрібне борошно.
У борошні з червоної сочевиці багато білка і клітковини. Саме з цієї причини даний продукт, є чудовою альтернативою для тих, хто уникає вживання в їжу глютену або злаків, він підходить в якості інгредієнта як солодких, так і солоних страв. І використовується в приготуванні хліба, оладок, млинців та крекерів, панірування для м'ясних і рибних страв. Також популярні рецепти, в яких борошно з червоної сочевиці використовується для загущення супів і соусів.
Сочевиця дуже живильна, з низьким вмістом жиру і хорошим джерелом високоякісного білка, особливо багата на лізин і багатьма іншими незамінними амінокислотами.
Також цей продукт, є хорошим джерелом клітковини, яка знижує рівень холестерину. Регулярне вживання в їжу сочевиці не тільки допомагає знизити рівень холестерину, але і забезпечує особливу користь при лікуванні порушень цукру в крові, оскільки високий вміст клітковини запобігає стрімке підвищення рівня цукру в крові після їжі.
У борошні з червоної сочевиці багато білка і клітковини. Саме з цієї причини даний продукт, є чудовою альтернативою для тих, хто уникає вживання в їжу глютену або злаків, він підходить в якості інгредієнта як солодких, так і солоних страв. І використовується в приготуванні хліба, оладок, млинців та крекерів, панірування для м'ясних і рибних страв. Також популярні рецепти, в яких борошно з червоної сочевиці використовується для загущення супів і соусів.
Сочевиця дуже живильна, з низьким вмістом жиру і хорошим джерелом високоякісного білка, особливо багата на лізин і багатьма іншими незамінними амінокислотами.
Також цей продукт, є хорошим джерелом клітковини, яка знижує рівень холестерину. Регулярне вживання в їжу сочевиці не тільки допомагає знизити рівень холестерину, але і забезпечує особливу користь при лікуванні порушень цукру в крові, оскільки високий вміст клітковини запобігає стрімке підвищення рівня цукру в крові після їжі.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}