Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах

Автор Тимощук І., обкладинка тверда, 1987р. видання, 136 стор. з ілюстраціями.
. . фото 1

35 ГРН

Способы доставки

Новая почта

Укрпочта

Основная информация
Описание

Автор Тимощук І., обкладинка тверда, 1987р. видання, 136 стор. з ілюстраціями.
У книзі описано харчову цінність м’яса різних видів тварин та птиці, молока й молочних продуктів, яєць також приділено достатньо уваги способам зберігання продуктів тваринництва..
Наведено рецепти виготовлення ковбас, копченостей, страв з м’яса птиці, кролів та з субпродуктів. Значне місце відведено характеристиці страв з молока та молочних продуктів та дитячому харчуванню.
Розрахована на широке коло читачів.

Ключевые слова

тимощук і., переробка, зберігання, продукти тваринництва

Пожаловаться
Комментарии к данному объявлению отключены автором