Объявление не активно, найдите другие предложения в категории: Мясо, птица
Архив:

Копа Salumeo Coppa stagionata 0, 584г

НАШ САЙТ PESTO-ITALY.COM.UA
Coppa stagionata - верхня частина шиї і частини лоп. . фото 1

215.00 ГРН

Способы доставки

Новая почта

Деливери

Основная информация

Категория рубрики:

Мясо

Вид мяса:

Свинина

Описание

НАШ САЙТ PESTO-ITALY.COM.UA
Coppa stagionata - верхня частина шиї і частини лопатки, від куди і бере свою назву coppa (кубок). Для виготовлення Копп ізползуют той же метод що і для пармской шинки (Prosciutto di Parma), м'ясо солять, додають спеції і надягають натуральну ковбасну оболонку, потім його підв'язують конопляної мотузкою і в'ялять не менше 60 днів.
Використовують Копп для приготування бутербродів, холодних антипасту, додають в піцу а також пасту і лазанью.

Пожаловаться
Все (0)
Последние комментарии
К данному объявлению нет комментариев